16:46 02.05.2018

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який під час бійки відірвав знайомому вухо

1 хв читати

Спільне розпивання алкоголю між жителями Оболонського району Києва закінчилося рукоприкладством, під час якого один із чоловіків відірвав свому знайомому вухо, повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

До Оболонського управління поліції від лікарів надійшло повідомлення про надання медичної допомоги 31-річному чоловікові, якого з пошкодженням вуха госпіталізували з вулиці Північної. За адресою направили слідчо-оперативну групу, яка задокументувала подію", - йдеться в оприлюдненому в середу повідомленні.

Працівники поліції встановили, що двоє знайомих разом розпивали алкоголь у дворі і між ними стався конфлікт, який переріс у бійку. У результаті один з них схопив іншого за вухо і смикнув, після чого чоловіки розійшлися.

"Обидва перебували у стані сильного алкогольного сп'яніння, тому відсутність вуха потерпілий помітив лише тоді, коли приїхав до знайомого, який і викликав медиків", - розповіли в поліції.

Правопорушника - 32-річного киянина - затримали за місцем проживання - в квартирі на вулиці Героїв Дніпра. Чоловік надає пояснення в управлінні поліції.

За цим фактом слідчий відділ Оболонського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч.1 ст.122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення фігуранту підозри та обрання запобіжного заходу. Йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна найближчими днями отримає перші снаряди в рамках ініціативи Чехії

Окупанти наростили інтенсивність атак майже по всій лінії фронту

Щоденні атаки росіян Харкова доводять їхню мету стерти з лиця землі друге за величиною місто в Україні, тому потрібна сучасна зброя

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

Зеленський і Монтенегру обговорили підготовку Саміту миру та кроки щодо наближення завершення вторгнення РФ в Україну

Загинув місцевий житель с. Гаврилівка на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу

У Торецьку в результаті скинутих ворогом трьох авіабомб загинули двоє людей і троє дістали поранення - голова ОВА

Міноборони України не планує розсилати повістки через застосунок "Резерв+"

У Запоріжжі вирішили скасувати безкоштовний проїзд у міському електротранспорті

ВАКС обрав Смирнову запобіжний захід у вигляді застави 10 млн грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА