20:40 08.11.2019

Турчинов заявив, що не має стосунку до адвокатського об'єднання, де відбувся обшук

2 хв читати
Турчинов заявив, що не має стосунку до адвокатського об'єднання, де відбувся обшук

Екс-секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов заявив, що не має ніякого стосунку до розташованого в столичному бізнес-центрі "Парус" адвокатського об'єднання "Турчинов і партнери", де співробітники Служби безпеки України (СБУ) в п'ятницю проводили слідчі дії у справі про розкрадання державних коштів посадовими особами Київської міської державної адміністрації.

"Сьогодні в пресі з’явилася інформація про обшуки СБУ, де згадується адвокатське об’єднання "Турчинов і партнери". Надходить багато запитань, чи не почав я займатися адвокатською діяльністю. Ні, юриспруденція - це не моє. Справа у тому, що монополії на прізвище у мене немає, а у світі, вочевидь, не один Турчинов. Крім того, із засновником цієї юридичної фірми ми не родичі", - написав Турчинов на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

Як повідомлялося, співробітники СБУ в п'ятницю проводили слідчі дії в бізнес-центрі "Парус" у Києві в рамках розслідування справи про розкрадання державних коштів посадовими особами КМДА під час будівництва Великої окружної дороги в столиці.

"За даними слідства, чиновники КМДА спільно з посадовцями комунальних та приватних підприємств мали намір привласнити значну суму коштів із майже 1 млрд грн, виділених з бюджету на будівництво. Наразі відбуваються обшуки в офісі адвокатського об'єднання, яке представляє інтереси однієї з комерційних структур, задіяних у проекті", - йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-центру, правоохоронці проводять слідчі дії з виявлення документації та інших доказів, які підтверджують протиправну діяльність чиновників КМДА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Колишнього залізничника, який постачав росармію паливом під час окупації Куп'янська, засуджено до 10 років в'язниці - прокуратура

Унаслідок ракетного удару по Криворізькому району постраждав чоловік - голова ОВА

На півдні ворог накопичив невелику кількість сил, але це все одно не той ресурс, який здатен прорвати лінію оборони - Плетенчук

Кабмін України продовжив на 6 місяців роботу паспортного сервісу ДП "Документ" для українців за кордоном

У Дніпропетровській області збито ворожий БпЛА - голова ОВА

На лінії фронту відбулося 42 бойових зіткнення - Генштаб ЗСУ

Стефанчук доручив підготувати звернення до Кабміну щодо дотримання його представниками дрес-коду у ВР

ВР закріпила статус англійської мови як однієї з мов міжнародного спілкування в Україні

Протягом останніх трьох діб сектор Авдіївка-Покровськ залишався основним напрямком російських сил - британська розвідка

Останнім часом окупанти лізуть колонами на Часів Яр, застосовуючи велику кількість бронетехніки - ОСУВ "Хортиця"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА