07:27 18.10.2020

Зловмисник викрав з карти жінки 140 тис. грн, які вона збирала на лікування доньки

1 хв читати
Зловмисник викрав з карти жінки 140 тис. грн, які вона збирала на лікування доньки

Кіберполіція викрила чоловіка, який обманним шляхом викрав 140 тис. грн. з карти жінки, яка збирала на лікування дочки. В результаті дитина померла, а в поліції вирішують питання про обрання запобіжного заходу зловмисникові, повідомила прес-служба поліції Кіровоградської області.

"Кіберполіція викрила зловмисника в привласненні майже 140 000 гривен, зібраних на лікування дитини ... З рахунку жінки він перевів усі гроші, зібрані на лікування доньки. Через нестачу грошей, хвора померла", - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що 32-річний чоловік заволодів грошима з банківської карти громадянки, яка збирала гроші на лікування доньки.

Зловмисник зателефонував потерпілій, представився помічником чиновника, керівника благодійної організацій і запропонував допомогу. Фігурант попросив жінку надати номери телефонів її родичів, щоб він міг переконатися, що сім'я дійсно потребує допомоги. Він заблокував номер потерпілої, з подальшим перевипуском сім-карти.

"Таким чином, він отримав доступ до каталогу інтернет-банкінгу, а далі перевів на свою картку гроші, зібрані на лікування ... За попередніми підрахунками, збитки сягають майже 140 тис. гривень", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (шахрайство) КК. Чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Вирішується питання про оголошення підозри обрання запобіжного заходу фігуранту.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Вінниччині зафіксовано попадання по житловому будинку внаслідок ворожої ракетної атаки, троє постраждалих, мешканців евакуювали

Кількість жертв через удар по "Епіцентру" у Харкові зросла до шести

Кількість загиблих унаслідок удару по будгіпермаркету в Харкові зросла до п’яти

У рятувальних роботах на місці удару РФ по гіпермаркету в Харкові беруть участь шість екіпажів ТЧХУ

Генштаб: Кількість ворожих наступальних і штурмових дій зросла до 99, найбільше на куп'янському, покровському та курахівському напрямках

Унаслідок удару по центру Харкова постраждали 18 осіб, підліток у важкому стані

Президент Естонії: Найголовніше - зупинити російську військову машину

Кількість загиблих у результаті удару по будгіпермаркету в Харкові зросла до чотирьох

Кількість загиблих унаслідок удару по гіпермаркету в Харкові зросла до трьох

Кількість постраждалих унаслідок ударів по Харкову зросла до 54 людей

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА