RU
 

У Хмельницькій області батько-ґвалтівник облив кислотою дочку

Корреспондент.net,  28 серпня 2019, 17:49
0
819
У Хмельницькій області батько-ґвалтівник облив кислотою дочку
Фото: korrespondent.net
Дівчину облив кислотою рідний батько

Чоловік викликав її на пасовище, зв'язав і облив кислотою, після чого зник. Дівчина потрапила в лікарню з опіками обличчя, грудей і лівого стегна. Вона розповіла, що батько ґвалтував її останні сім років.

 
Правоохоронці затримали чоловіка, який облив свою 18-річну дочку кислотою. Про це повідомила прес-служба поліції Хмельницької області в середу, 28 серпня.
 
"Слідчі Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області спільно з працівниками кримінальної поліції під процесуальним керівництвом прокуратури розслідують факт нанесення тяжких тілесних ушкоджень 18-річній дівчині", - сказано в повідомленні.
 
Так, 27 серпня, о 5:47, в Білогірське відділення поліції надійшло повідомлення з місцевої лікарні про те, що до них доставили 18-річну дівчину, яку невідомий облив хімічною речовиною, викликавши опіки обличчя, грудей і лівого стегна загальною площею близько 5% тіла.
 
Правоохоронці з'ясували, що невідомий спричинив дівчину на пасовищі, зв'язав її, облив речовиною, схожою на кислоту, після чого зник з місця події. Зловмисник був у темному одязі і балаклаві, проте потерпіла впізнала в нападаючому рідного батька. Більш того, дівчина зізналася, що протягом останніх семи років чоловік регулярно її ґвалтував. Зараз ця інформація перевіряється.
 
На місці скоєння злочину і в будинку, де проживає потерпіла і підозрюваний, вилучено ряд речових доказів. Всі вони направлені на експертизу.
 
Чоловіка 42 років затримали, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зараз слідчі дії тривають.
 
Нагадаємо, що раніше троє дітей отримали опіки сірчаною кислотою в Миколаєві.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: полициянасилиедомашнее насилиекислота
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі