8 жовтня 2018, 16:47

Рішення Ради ''про санкції'' 112-му та Ньюзвану було сфальшовано (фото+відео)

Зло не може перемогти зло. Якщо ви злом боретесь проти зла, то ви лише примножуєте зло.

До чого це я?

Рішення Ради про "накладення санкцій" на Ньюзван та 112-й було сфальшовано. Так, це стара хвороба українського парламенту – кнопкодавство.

На відео можна побачити щонайменше один зафіксований випадок кнопкодавства. Цього вже достатньо, щоб парламент повернувся до голосування.

Але це не єдиний випадок кнопкодавства під час того голосування.

Якщо порівняти порожні місця у момент голосування та результати, яке висвітило електронне табло, то можна знайти щонайменше 4 випадки, коли "проголосував" вільний стілець.



Скріни двох відео. Верхнє – зали голосування, вказані 4 місця, які були порожні. Нижнє – табло голосування, вказані ці ж 4 місця, які система позначила зеленім кольором, тобто на цих порожніх місцях було проголосовано "за".

Отже, реально "за санкції" проголосували не 229 депутатів, а щонайбільше 225. Це означає, що голосів для результативного голосуваня не вистачило. І голосування було сфальшоване.

Усі 4 випадки кнопкодавства зафіксовані у секторі фракції БПП. Це важливий момент. Бо порохоботи та порохоЛОМи почали розганяти хвилю, ніби цим зверненням до РНБО Рада підставила Порошенка. Ага, депутати БПП зі штанців вилазили, щоб підставити свого лідера.

Нині у Раді є постанова, яка пропонує скасувати рішення "про санкції". Наведені мною факти кнопкодавства є аргументом, чому ця постанова має бути підтримана. Але, скоріше за все, не буде підтримана більшістю. Бо автори постанови – екс-регіонали Вілкул та Шуфрич. А наші демократи не можуть голосувати за пропозиції "ворогів держави".

І здоровий глузд, що не можна фальшувати рішення Ради, що треба "бити по руках" фальсифікаторів, не працює. Перевірено на кількох попередніх фактах кнопкодавства, які я фіксував, звертався до "нових облич зразка 2014-го", і в результаті – тиша.

Хоча може цього разу буде інакше?

Може у парламенті таки знайдуться добродії, які відкрито виступлять проти зла (у вигляді фальсифікацій)? Вілкул та Шуфрич на таких не тягнуть. Бо є вовками в овечій шкурі. Як і 112-й та Ньюзван, які видають з себе головних борців за свободу слова в Україні.

Благали про допомогу – врятовані! Неймовірна історія з Херсона

Неймовірна історія з хеппі-ендом. На лівому березі Дніпра під Херсоном застрягла жінка з хлопчиком та дівчинкою. Вода поступово підіймалася, вони рятувалися на другому поверсі, на даху будинку...

Я потрапив у Херсон

Я потрапив у Херсон. Одразу зателефонував своїй редакторці Жені Моторевській, сказав, що буде репортаж з окупованого міста. Але чомусь вона такій новині від мене не зраділа...

Гол усього життя. За це і воюємо

За такі моменти ми любимо життя. Наприкінці матчу Динамо проти Евертона на поле вийшов ось цей чоловік. Він – вболівальник з Евертона. Але на поле він не вибіг, як іноді роблять фанати...

Легенди ЗСУ. Позивний "34"

Герой України танкіст Сергій Пономаренко має позивний "34" – по номеру його танка в АТО. Цю цифру "34" добре запам'ятали російські окупанти...

Зеленський, Демченко і "Харківські угоди"

"Гасите этих казлов!" Саме цей заклик асоціюється у мене з ратифікацією т.зв. "Харківських угод". З такими словами регіонали.ру кидалися на тих депутатів, хто протестував проти продовження базування руzкого флоту в українському Севастополі...

"Понять и простить"? Ще раз про медведчуківських медійників

Ми стали забувати, як виглядають медведчуківські медійники. Але от колишній спікер вирішив нагадати. Цією світлиною Разумков дякував медійникам з закритих телеканалів Ахметова...