16:10 23.08.2018

Українець, який проживає в Польщі, налагодив канал незаконного ввезення зброї до України - СБУ

1 хв читати

Співробітники Служби безпеки України спільно з правоохоронними органами Польщі перекрили канал контрабандного ввезення до України зброї з європейських країн.

Як повідомляє в четвер прес-центр СБ України, уродженець Миколаєва, який тривалий час проживав у Польщі, купував на території Європейського Союзу вогнепальну зброю та ввозив до України в розібраному вигляді, приховуючи частини механізму в салоні автомобіля.

В Україні зловмисник реалізовував зброю через інтернет. Ціна кожної одиниці нелегальної зброї становила в середньому $1,5 тис.

Співробітники української спецслужби задокументували кілька фактів збуту зловмисником пістолетів Glock-17 4-ї модифікації, Сz 75 TS і кулемета CZUKvz.59. Вони передали інформацію про протиправну діяльність українця польським колегам, які в результаті обшуків за місцем проживання зловмисника виявили 12 пістолетів Glock, два пістолети Walther, один пістолет Heckler&Koch, на понад $60 тис.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених статтями 201 і 263 Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Матеріали досудового розслідування з обвинувальним актом направлено до суду.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чотири людини загинули під час обвалення ресторану на Майорці

Єгипет та США тимчасово передаватимуть гуманітарну допомогу для жителів Гази через КПП "Керем-Шалом"

Окупанти обстріляли Слобідський район Харкова, частково зруйновано ліцей

Росіяни обстріляли 12 громад у прикордонні Сумської області

На Лиманському, Сіверському, Курахівському, Времівському, Оріхівському та Придніпровському напрямках ситуація залишається стабільно напруженою - Генштаб ЗСУ

У ХАРКОВІ ЧУТНО ВИБУХИ - МЕР МІСТА

За добу відбулося 90 бойових зіткнень, напруженою залишається ситуація на Куп'янському, Покровському, Краматорському та Харківському напрямках - Генштаб ЗСУ

Окупанти за добу завдали 2 ракетних і 33 авіаудари по Україні - Генштаб ЗСУ

Зеленський зустрівся з маршалком Сенату Республіки Польща

Зеленський подякував США за пакет допомоги Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА