19:03 15.03.2022

Російські військові завдали ракетних ударів по Малинському району Житомирської області, одна людина загинула, двоє поранені

1 хв читати

У результаті авіаобстрілів у Малинському районі Житомирської області загинула жінка, ще двоє людей поранено, зруйновано приватні будинки та виробничі приміщення, повідомляє поліція Житомирської області.

"Вдень 15 березня авіаобстрілів зазнали м. Малин та с. Юрівка місцевої громади. Попередньо відомо, що внаслідок дій агресора постраждали люди, зруйновані приватні будинки та виробничі приміщення. На місцях військових злочинів працюють поліцейські", - йдеться у повідомленні облполіції на сторінці у фейсбуку.

За інформацією поліції, близько полудня 15 березня ракетні удари припали на виробничі приміщення двох підприємств у Малині, в результаті зруйновано та пошкоджено цехи, інформація щодо потерпілих уточнюється.

"У с. Юрівка в результаті авіаудару зруйновано 2 сільські будинки і до десятка приватних садиб пошкоджено. Станом на 14:00 відомо про одну загиблу жінку, 1944 р.н. і ще одну травмовану, 1944 р.н. Станом на 16:00 стало відомо ще про одного травмованого чоловіка, 1959 р.н. Тривають рятувально-пошукові роботи", - йдеться у повідомленні облполіції.

На місцях працюють слідчо-оперативні групи Малинського відділення поліції, фіксуються обставини та наслідки військових злочинів.

Джерело: https://www.facebook.com/zhytomyr.police/posts/327352196090768

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Глава МЗС Італії підтвердив плани передати Україні систему ППО SAMP/T

Естонія передає Україні енергоблок, який може забезпечити електроенергією близько 150 тисяч українців

Відключення світла у вівторок можуть збільшуватися за рахунок більшого обсягу обмеження е/е

Італія може передати Україні другу систему ППО SAMP/T

Суд вирішив передати столичний БФК Gulliver в управління АРМА, власник має намір оскаржити рішення

На фронті вже відбулося 102 бойових зіткнення, на покровському напрямку - 35, повідомляє Генштаб ЗСУ

Українські прокурори повідомили про підозру 42 російським офіцерам, причетним до сексуального насильства на окупованих територіях

У Харкові спрацювала ППО, інформації про постраждалих немає

Зливові дощі на півдні Німеччини призвели до масштабних повеней, є загиблі

Унаслідок обстрілів на Дніпропетровщині пошкоджений інфраструктурний об'єкт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА