16:33 13.04.2020

"Європейська солідарність" закликає об'єднатися проти реваншу "антимайдану" - нардеп Федина

2 хв читати
"Європейська солідарність" закликає об'єднатися проти реваншу "антимайдану" - нардеп Федина

Приєднатися до заяви проти знищення завоювань Революції гідності "Ні - реваншу" закликала колег із трибуни парламенту народний депутат із фракції "Європейська солідарність" Софія Федина, повідомляє прес-служба політсили в понеділок.

За словами Федини, справа, інспірована Державним бюро розслідувань (ДБР) проти екс-нардепа Тетяни Чорновол, є помстою всім майданівцям і чітким сигналом для суспільства, що сили антимайдану стають усе нахабнішими й активнішими.

"Ти був на Майдані? Ти посмів в свій час боротися за права? За свою українську державність? Ти посмів владі в свій момент сказати "Ні!"? Вітаю! Сьогодні ти ворог. Тебе треба посадити, тебе треба зробити винним. Ось, що сьогодні пропонують усім тим, хто посмів і посміє боротися за державність. Справа Тетяни Чорновол, яка зараз розпочалася, кримінальне провадження проти неї, це є своєрідна помста усім майданівцям", - сказала вона.

Парламентарій переконана, що справою проти Чорновол розпочинаються репресії проти всіх учасників Революції гідності. "Якщо розправляться із нею, якщо ті, хто навіть в цій залі сидять з майданівців, дозволять розправитися з нею. Кожен із вас буде наступним. Справа не в тому, що ми говоримо про сам Майдан. Справа в тому, що сьогодні реваншем антимайданівських сил намагаються сплюндрувати історичний вибір України. Намагаються сплюндрувати право кожного із нас боротися за свої права і свободу", - наголосила Федина.

Тому фракція "Європейська солідарність" і кожен із депутатів, який брав участь у Революції гідності, закликають інших депутатів незалежно від фракцій і їхніх інтересів підписати заяву "Ні - реваншу".

"Тому що якщо сьогодні ця справа пройде тут, то кожен буде наступним. А в результаті кожен із нас залишиться без української незалежної держави і хотілося би владі… нагадати, що той, хто сіє вітер, той обов’язково пожне бурю", - сказала Федина .

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко закликав німецьких депутатів до нового формату підтримки України

Кулеба: Оточення Путіна посилає фальшиві сигнали про нібито готовність до припинення вогню, щоб зірвати Саміт миру

Порошенко везе на фронт 2 тисячі денних та нічних FPV-дронів і "Мавіків"

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА