RU
 

Тренер Постола повідав план українця на бій з Раміресом

iSport.ua,  29 серпня 2020, 12:25
0
194
Тренер Постола повідав план українця на бій з Раміресом

Українець має намір перебоксувати Хосе Раміреса.

Тренер екс-чемпіона світу і обов'язкового претендента на титул WBC в першій напівсередній вазі Віктора Постола, Фредді Роуч, сподівається, що українець зможе перебоксувати чемпіона WBC і WBO в цій вазі Хосе Раміреса.

"Є боксер і нокаутер. З нашого боку боксер, і саме так ми збираємося здобути перемогу. Ми маємо намір перебоксувати його.

Постол навчився добре працювати по корпусу, і він намагається вимотати суперника і нокаутувати його в кінцівці бою за рахунок потужних бічних і іншого. Нам, щоб перемогти в цьому бою, потрібно просто перебоксувати його і бути розумнішими. Ось і все", - сказав Роуч про бій в інтерв'ю Boxingscene.com.

Роач також вважає, що поразка Постола від Джоша Тейлора в 2018 році не має великого значення, і що українець, на його думку, в тому бою виступив значно краще, ніж показує рахунок суддівських записок.

"Він провів дуже хороший бій. Справа в тому, що я дійсно дуже високо котирую Тейлора, тому що він переміг ще пару моїх боксерів. Тейлор дуже хороший боєць, і я вважаю, що Постол добре провів поєдинок проти нього. Подібний виступ я б хотів побачити і в поєдинку проти Раміреса".

Бій Постол - Рамірес пройде в суботу, 29 серпня. На нашому сайті буде доступна онлайн-трансляція поєдинку.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі