08:42 28.12.2018

Військову прокуратуру Центрального регіону України очолив заступник Головного військового прокурора України Сенюк

2 хв читати
Військову прокуратуру Центрального регіону України очолив заступник Головного військового прокурора України Сенюк

Перший заступник Головного військового прокурора Сергій Долгополов представив колективу військової прокуратури Центрального регіону України нового керівника - генерал-майора юстиції Олега Сенюка, який до цього обіймав посаду заступника Головного військового прокурора України.

"Олег Володимирович Сенюк пройшов гідний професійний шлях від помічника прокурора до заступника Головного військового прокурора України, має достатній досвід роботи в органах військової прокуратури всіх рівнів", - цитує прес-служба Військової прокуратури Центрального регіону України С.Долгополова на своїй сторінці в Фейсбук у п'ятницю вранці.

С.Долгополов нагадав про багаторічну успішну роботу О.Сенюка у військовій прокуратурі Центрального регіону, на посаді начальника слідчого відділу управління нагляду за законністю оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства.

Крім того, перший заступник Головного військового прокурора України поінформував про переведення державного радника юстиції 3 класу Григорія Рябенка, який до цього очолював військову прокуратуру регіону в апарат Головної військової прокуратури України і подякував за плідну і результативну роботу від імені Генерального прокурора і Головного військового прокурора України.

Також С.Долгополов підкреслив, що співпраця військової прокуратури регіону з Державним бюро розслідувань, яка "вдало почалася недавнім першим спільним затриманням і вже має перші результати", триватиме і буде розвиватися і надалі.

У свою чергу, О.Сенюк подякував за надану довіру і запевнив, що забезпечить якісне виконання поставлених завдань.

"Відповідно до наказу Генпрокурора України генерал-майор юстиції О.Сенюк приступає до виконання службових обов'язків за посадою з 29 грудня 2018 року", - сказано в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Чернігівщині під ворожим мінометним обстрілом загинув мирний житель - ОВА

Стратегію відновлення держвлади та реінтеграції населення деокупованих територій буде ухвалено до кінця червня - Верещук

Ковель зустрів четвертий евакуаційний поїзд із Донеччини

Стефанішина на засіданні Ради Україна-НАТО закликала союзників посилити ППО

Карандєєв має намір виступати за залучення міжнародної допомоги для відновлення постраждалої внаслідок обстрілу друкарні в Харкові

Унаслідок ворожих авіаударів по Малій Данилівці постраждав мирний житель

Росіяни за добу вбили трьох жителів Донбасу, ще 14 поранено

Російські війська за ніч і вранці обстріляли Сумську область

Помер ще один постраждалий унаслідок ворожого удару по ТЦ "Епіцентр" у Харкові

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, загинула одна людина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА