18:10 08.02.2019

Командувач Сухопутних військ США в Європі ознайомився з підготовкою та умовами проживання бійців ЗСУ на Яворівському полігоні

1 хв читати
Командувач Сухопутних військ США в Європі ознайомився з підготовкою та умовами проживання бійців ЗСУ на Яворівському полігоні

Командувач Сухопутних військ США в Європі Кристофер Каволі відвідав Міжнародний центр миротворчості та безпеки (МЦМБ) у Львівській області, де ознайомився з підготовкою українських військовослужбовців.

Як повідомляє у п'ятницю радіо "Армія fm", К.Каволі з делегацією відвідали Яворівський полігон, де гості побачили, як тренуються бійці Збройних сил України, а також ознайомилися з технологіями та методикою, які українська армія сьогодні використовує для навчання.

Першим об'єктом, який відвідали гості зі США, став навчальний комплекс "Бій в урбанізованій місцевості".

"Генерал Каволі розпитав інструкторів про інтенсивність підготовки, результати підрозділів до і після проходження навчання", - повідомляє "Армія fm".

Американська делегація також відвідала новітні гуртожитки для сержантів 184-го навчального центру, до яких у грудні заселилися 125 військових.

Командувач Сухопутних військ США в Європі зазначив, що солдати мають гідні умови для життя і можливості для підвищення свого професійного рівня.

У результаті візиту генерал К.Каволі та начальник Національної академії сухопутних військ Павло Ткачук обговорили подальші кроки розвитку МЦМБ, зокрема плани щодо поглиблення співпраці з 7-м командуванням Сухопутних військ США в Європі, яке дислокується в Графенвері (Німеччина).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА