12:44 21.01.2019

Морозна погода збережеться в Україні найближчими днями

2 хв читати
Морозна погода збережеться в Україні найближчими днями

 Найближчої доби, 22 січня, спокійну, переважно без опадів погоду в Україні визначатиме антициклон, який сформується в холодному повітрі, що переміщається з північного заходу Європи, повідомляє Укргідрометцентр.

У вівторок в Україні без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 11-17°, удень 5-10° морозу; у західній і південній частині країни вночі 6-11°, у Криму 2-7° морозу, вдень 0-5° морозу.

У Києві у вівторок без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 11-13° морозу, вдень 6-8° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 22 січня найвища температура вдень була 8,1 градуса вище за нуль у 2007 році, найнижча вночі - 26,5 градуса морозу в 1907 році.

У середу, 23 січня, в південних областях України очікується мокрий сніг і дощ, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, температура вночі 3-8° морозу, вдень 1-6° тепла. У Криму невеликий дощ, уночі з мокрим снігом, температура вночі 0-5° морозу, вдень 6-11° тепла.

На решті території сніг, уранці, вдень у більшості центральних і північних областей місцями значний сніг, лише вночі на сході та північному сході країни - без істотних опадів. Температура вночі 9-14° морозу, на Лівобережжі до 17°, удень 2-9° морозу, в Дніпропетровській і Кіровоградській областях 0-3° морозу.

На дорогах, окрім крайнього півдня країни, ожеледиця. Вітер південно-східний із переходом на заході на північний, 7-12 м/с, у південній і східній Україні місцями пориви 15-20 м/с.

У Києві в ніч на середу невеликий, удень значний сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 10-12° морозу, вдень 6-8° морозу

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти завдали два удари по Харкову, пошкоджено нежитлові приміщення та житлові будинки

Єрмак під час саміту UNITED24: Україні не потрібен будь-який мир, нам потрібен справедливий мир

Від початку доби було 88 бойових зіткнень, на Покровському напрямку ворог атакував 22 рази за підтримки авіації

Окупанти за добу випустили по Україні 13 ракет і завдали 37 авіаударів із застосуванням 47 КАБів

НБУ планує обмежити Р2Р перекази на час війни 30-ма операціями до 100 тис. грн на місяць

Потрібно більше зусиль і рішучості світових лідерів, щоб російський терор нарешті програв - Зеленський

Рада має намір заборонити під час війни розголошення окремих відомостей із судових рішень

Кількість ворожих атак на фронті зросла до 79, окупанти авіаударами зрівнюють із землею Вовчанськ

Кількість жертв російського ракетного удару по Одесі 29 квітня збільшилася до восьми - у лікарні померла чотирирічна дівчинка

Визначених Укренерго лімітів вистачить Києву 24 травня в середньому на 76% потреб, діятимуть графіки відключень

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА