Капіталізація Alphabet вперше перевищила трильйон доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Капіталізація Alphabet вперше перевищила трильйон доларів

Фондовий ринок
695
Цього тижня ринкова капіталізація Alphabet вперше перевищила $1 трлн. Таким чином, материнський холдинг Google став шостою компанією в світі і четвертою в США, яка подолала цей знаменний рубіж.
За підсумками торгової сесії на біржі NASDAQ 17 січня курс акцій Alphabet зріс на 0,76%, досягнувши позначки $1450,16 за один цінний папір. В результаті чого ринкова капіталізація технологічного гіганта перевалила за 1 трильйон доларів. Примітно, що після закриття основної торговельної сесії акції ще сильніше пішли вгору.
Таким чином, нещодавнє рішення засновників Сергія Бріна і Ларрі Пейджа відійти від керівництва, низка скандалів із звинуваченнями топ-менеджерів компанії в сексуальних домаганнях і акція протесту співробітників Google Walkout, яка зібрала понад 20 тис. осіб, не вплинули на акції. Курс зростає на тлі успіхів компанії – 3 лютого Alphabet опублікує черговий фінансовий звіт. Аналітики Уолл-стріт очікують, що квартальна виручка Alphabet зросте на 20%, досягнувши вражаючих $46,9 млрд.
Наступною компанією, яка подолала рубіж в $1 трлн ринкової капіталізації, як очікується, стане Facebook, яка зараз коштує $620 млн.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас