19:56 13.12.2020

Трамп заявив про намір продовжити оскаржувати в судах результати виборів у США

1 хв читати
Трамп заявив про намір продовжити оскаржувати в судах результати виборів у США

Президент США Дональд Трамп заявив в інтерв'ю каналу Fox News, оприлюдненим у неділю, що продовжить оскаржувати в судах результати виборів, що пройшли 3 листопада.

"Ні, це ще не кінець. І ми продовжимо рухатися вперед", - відповів президент на питання, чи закінчився етап оскарження в суді результатів виборів після того, як Верховний суд США відхилив один із позовів.

Раніше стало відомо про те, що Верховний суд США відхилив позов, поданий техаським прокурором Кеном Пакстоном про визнання недійсними підсумків президентських виборів в низці штатів.

До цього представники 17 американських штатів поінформували Верховний суд про підтримку поданого Техасом позову, націленого на відстрочку призначення вибірників, яким відповідно до планів належить у понеділок, 14 грудня, визначити наступного президента країни.

Як повідомлялося, мета позову, який підтримали президент Дональд Трамп і більшість республіканців, - перенести на більш пізній термін призначення вибірників від штатів Джорджія, Пенсильванія, Мічиган і Вісконсин. У позові стверджується, що ці штати порушили Конституцію при зміні правил проведення президентських виборів. Крім того, в позові йдеться, що нові правила, прийняті цими чотирма штатами, де-факто зробили можливими масштабні порушення на голосуванні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна найближчими днями отримає перші снаряди в рамках ініціативи Чехії

Окупанти наростили інтенсивність атак майже по всій лінії фронту

Щоденні атаки росіян Харкова доводять їхню мету стерти з лиця землі друге за величиною місто в Україні, тому потрібна сучасна зброя

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

Зеленський і Монтенегру обговорили підготовку Саміту миру та кроки щодо наближення завершення вторгнення РФ в Україну

Загинув місцевий житель с. Гаврилівка на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу

У Торецьку в результаті скинутих ворогом трьох авіабомб загинули двоє людей і троє дістали поранення - голова ОВА

Міноборони України не планує розсилати повістки через застосунок "Резерв+"

У Запоріжжі вирішили скасувати безкоштовний проїзд у міському електротранспорті

ВАКС обрав Смирнову запобіжний захід у вигляді застави 10 млн грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА