Cadillac випередив Tesla в тесті системи напівавтоматичного управління водінням — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Cadillac випередив Tesla в тесті системи напівавтоматичного управління водінням

Технології&Авто
256
Бренд Cadillac, що належить компанії General Motors, перевершив Tesla в новому рейтингу частково автоматизованих систем управління водінням, опублікованому в четвер Consumer Reports. Це журнал вельми впливової американської некомерційної організації «Consumers Union» (Союз споживачів), яка тестує і оцінює різні споживчі товари від приладів до транспортних засобів.
Consumer Reports повідомив, що порівняв системи напівавтоматичного управління Super Cruise компанії Cadillac і Autopilot компанії Tesla з аналогічними системами Nissan Motor і Volvo Car Corp., що належить Zhejiang Geely. У підсумку кращою системою управління виявилася Super Cruise, а Autopilot, застосовуваний в автомобілях Tesla, зайняв лише друге місце. Система ProPilot Assist компанії Nissan посіла третє місце в рейтингу, а Pilot Assist компанії Volvo опинилася на четвертій позиції.
За словами Джейка Фішера (Jake Fisher), директора з тестування автомобілів, Consumer Reports вже кілька років тестує частково автоматизовані системи управління, але вирішив провести офіційне дослідження, призначене для публікації, бо зараз настав переломний момент, коли подібні системи стають мейнстрімом.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас