ua en ru

Наїзд вантажівки на людей у Німеччині: 4 загиблих, 20 постраждалих

Наїзд вантажівки на людей у Німеччині: 4 загиблих, 20 постраждалих Фото: наслідки наїзду вантажівки в Мюнстері (twitter.com-joshdcaplan)

Підозрюваний у скоєнні злочину застрелений

Унаслідок наїзду вантажівки на людей у німецькому місті Мюнстер загинуло щонайменше четверо людей, ще щонайменше 20 - постраждало. Про це повідомляє DW.

Як заявив представник поліції Андреас Боде, в результаті інциденту в Мюнстері загинули три людини, четвертий - підозрюваний у скоєнні злочину - застрелився. За даними правоохоронця, ще 20 людей поранено, шість із них важко.

За словами представника поліції, перевіряється інформація про те, що з вантажівки вистрибнули ще двоє людей і зникли з місця події.

У фургоні, який в'їхав у людей, був виявлений підозрілий предмет, повідомив представник поліції. Тому, за його словами, був оточений центр міста. Про який саме предмет йде мова, не повідомляється.

Тим часом у Мережі опубліковано відео з місця наїзду вантажівки на людей в німецькому місті Мюнстер. Ролик був опублікований на YouTube.

На відео видно місце події, яке після інциденту оточили поліцейські. На вулицях практично немає перехожих. Автомобіль в'їхав на літню терасу ресторану, де знаходилися відвідувачі.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в місті Мюнстер на півдні Німеччини вантажівка в'їхала в натовп людей.