12:59 04.03.2020

Глава МЗС Швеції відвідала КПВВ "Станиця Луганська"

1 хв читати
Глава МЗС Швеції відвідала КПВВ "Станиця Луганська"

Міністр закордонних справ Швеції Анн Лінде відвідала лінію розмежування в зоні проведення Операції об'єднаних сил у рамках робочого візиту в Україну.

"У рамках ознайомчого візиту задля вивчення гуманітарної ситуації в районі проведення Операції об’єднаних сил у Луганській області міністр закордонних справ Королівства Швеції Анн Лінде, надзвичайний і повноважний посол Королівства Швеції в Україні Тобіас Тиберг спільно із заступником міністра закордонних справ України Єгором Божком відвідали Станицю Луганську", - повідомляє штаб ООС у соцмережі Facebook.

Делегація зустрілася із заступником командувача ООС Андрієм Ігнатьєвим, ознайомилася з інфраструктурою пропускного пункту, особливостями проходження громадянами контролю та рівнем пасажиропотоку. Також заступник командувача ООС ознайомив Лінде зі станом безпеки в районі проведення операції і з перебігом вирішення гуманітарних проблем цивільного населення.

Глава МЗС Швеції поцікавилася питаннями забезпечення безпеки цивільного населення під час перетину лінії розмежування та проходження перевірочних операцій у цьому пункті контролю.

Вона зазначила, що уряд Швеції продовжить допомагати уряду України для того, щоб максимально зменшити страждання людей обабіч лінії розмежування.

Крім цього, делегати зустрілися з представниками СММ ОБСЄ і ООН, а також відвідали відновлений міст через річку Сіверський Донець.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський привітав Галлу Томасдоттір із перемогою на виборах президента Ісландії: Сподіваюся на спільну роботу зі зміцнення партнерства та забезпечення миру

У Київській області ліквідовують наслідки негоди

"Укренерго" в понеділок, 3 червня, запровадить ліміти енергоспоживання в усіх регіонах України

Зеленський відвідає Філіппіни

Кількість бойових зіткнень на фронті з опівночі до 17.00 зросла до 48, із них 16 на покровському напрямку

Фонд Клуні "За справедливість" домагається переслідування російських пропагандистів у Європі - Єрмак

На півдні України від початку доби знищено 38 окупантів і 14 одиниць їхньої техніки

Окупанти обстріляли інфраструктуру в Шосткинському районі, жертв немає - обладміністрація

Норвегія знову посилила схему захисту переміщених осіб з України

Із 3 червня у столичній підземці змінять графік руху поїздів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА