RU
 

Жертвами шторму К'яра в Європі стали шість осіб

Корреспондент.net,  10 лютого 2020, 15:34
0
179
Жертвами шторму К яра в Європі стали шість осіб
Шторм призвів до скасування сотень авіарейсів і поїздів в Європі

У Чехії, Словенії та в південній Великобританії загинули по одній людині. Ще двоє загинули на гірськолижному курорті в Польщі.

 
Щонайменше, шестеро людей загинули в Європі внаслідок удару шторму К'яра, повідомляє в понеділок, 10 лютого, агентство Associated Press.
 
Зокрема, в Чехії, Словенії та в південній Великобританії загинули по одній людині - це водії, на машини яких впали дерева. Ще двоє людей загинули на гірськолижному курорті в Польщі, коли в приміщенні через негоду обвалився дах. Ще двоє людей отримали травми.
 
 
У Швеції одна людина потонула після того, як човен, на якому вона пливла зі знайомою по озеру Феген, перекинувся. Другий пасажир досі числиться зниклим безвісти.
 
Також шторм К'яра призвів до скасування сотень авіарейсів і поїздів в Європі. Крім цього, удар шторму залишив без світла 130 тис. будинків у Франції, 62 тис. будинків у Великобританії, 50 тис. Будинків у німецькій федеральній землі Баварія, а в Ірландії - 10 тис.
 
У Великобританії метеорологи попередили населення про підвищений ризик підтоплень, а у Франції та Ірландії влада рекомендувала населенню бути обережними в прибережних районах через небезпеку штормових хвиль і затоплень.
 
Пориви вітру К'яри досягали 150 км/год на північному заході Уельсу, а на півночі Франції - 140 км/год.
 
Раніше повідомлялося, що в Україні оголошено штормове попередження. У Київській області введено перший рівень небезпеки. У Карпатах очікують сходження лавин.
 
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: Европапогодаураганштормжертвынепогодапогибшие
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі