У “Нафтогазі” розповіли, скільки триває розгляд звернення щодо зміни газопостачальника — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У “Нафтогазі” розповіли, скільки триває розгляд звернення щодо зміни газопостачальника

Енергетика
2452
Наразі в Україні подати документи на зміну постачальника можна за лічені хвилини онлайн, а чекати розгляду доведеться близько тижня.
Так відбувається у “Нафтогазі”, повідомив Олексій Хабатюк, заступник голови департаменту енергоефективності “Нафтогазу”, на телеканалі “Еспресо”.
“Сама процедура (зміни газопостачальника. — Ред.), як на мене, зараз максимально спрощена. Наприклад, у нас, в “Нафтогазі”, сама процедура подачі документів, якщо це робити через наших партнерів, — а ми співпрацюємо з ПриватБанком, — тож через додаток Приват24, за словами клієнтів, займає буквально 5 хвилин”, — сказав Хабатюк.
За його словами, далі йде процедура розгляду документів.
“Оскільки зараз багато клієнтів хочуть змінити постачальника, то розгляд цих документів може займати і тиждень. В окремих випадках може тривати довше, якщо будуть потрібні додаткові документи. Бо є такі випадки, коли власник оселі один, а рахунки були на іншого власника. Але це, скажімо так, більш екзотичні випадки”, — пояснив Хабатюк.

Довідка Finance.ua:

  • Процедура зміни постачальника газу в Україні спростилася в рази.
  • Жителі столиці можуть обрати YASNO своїм постачальником газу.
  • Споживачі природного газу скаржаться на те, що частина облгазів не вказує ЕІС-код споживача на платіжках, який потрібен для зміни постачальника газу.
За матеріалами:
Espreso.tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас