RU
 

У Луганській області на міні підірвався загін прикордонників, є поранені

Корреспондент.net,  1 липня 2014, 12:42
0
1328
У Луганській області на міні підірвався загін прикордонників, є поранені
Фото: Госпогранслужба Украины
Сапери виявили і знищили ще дев'ять закладених протитанкових мін

У Луганській області на протитанковій міні підірвався загін прикордонників, шестеро людей поранені.

У Луганській області прикордонний наряд на БТР-80 підірвався на протитанковій міні під час розвідувально-пошукових заходів на кордоні. Як повідомляє сьогодні, 1 липня, прес-служба Державної прикордонної служби України, інцидент стався напередодні о 10:53.

У результаті поранення і травми отримали шість прикордонників, четверо з яких були евакуйовані в польовий госпіталь сил антитерористичної операції (АТО). За результатами обстеження прилеглої до підриву БТР місцевості, сапери Збройних сил України (ЗСУ) виявили і знищили ще дев'ять закладених протитанкових мін.

Читайте також: Росія підготувалася до НС на кордоні з Україною

У відомстві також повідомили, що підрозділи Державної прикордонної служби України при взаємодії зі Збройними силами та Національною гвардією продовжують активні заходи з відновлення охорони та оборони державного кордону в прикордонних районах Луганської та Донецької областей. "В організації охорони кордону Держприкордонслужби України врахована ймовірність спроб терористів залишити місця проведення АТО і повернутися на територію Росії та АР Крим як через пункти пропуску, так і поза ними", - повідомили в Держприкордонслужбі.

Раніше в Міністерстві внутрішніх справ України повідомили, що групи незаконних збройних формувань у зоні проведення антитерористичної операції масово здаються в полон і складають зброю.

СПЕЦТЕМА: ПРОТЕСТИ І ВІЙНА НА ПІВДЕННОМУ СХОДІ
ТЕГИ: ранениеЛуганская областьРоссийско-украинская границаБТР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі