07:30 02.01.2019

На Донбасі загинув один військовослужбовець ЗС України, ще двоє поранені

1 хв читати
На Донбасі загинув один військовослужбовець ЗС України, ще двоє поранені

За минулу добу бойовики тричі відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, один військовослужбовець загинув, двоє отримали поранення повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил (ООС).

"1 січня російські окупаційні війська 3 рази порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано один випадок застосування озброєння, забороненого мінськими угодами ... За минулу добу один військовослужбовець ООС загинув і двоє отримали поранення", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у середу вранці.

Зокрема, бойовики здійснили обстріл опорних пунктів українських військ з мінометів калібру 82-мм поблизу селища Гнутове на Маріупольському напрямку і БМП-1, гранатометів різних систем і стрілецької зброї поблизу хутора Вільний і Новотошківське на Луганському напрямку.

"У зв'язку з обстрілами позицій ООС збройними формуваннями Російської Федерації і їх найманцями, українські військові вдавалися до адекватних заходів з метою збереження життя і здоров'я військовослужбовців ЗС України", - сказано в повідомленні.

За даними української розвідки 1 січня один бойовик був знищений, чотири отримали поранення.

"Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав", - підкреслили в штабі ООС.

Також підкреслюється, що українські військові продовжують контролювати супротивника на лінії зіткнення, "дотримуючись при цьому умов повного припинення вогню".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА