Samsung випустив Galaxy A41: особливості нового смартфона (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung випустив Galaxy A41: особливості нового смартфона (фото)

Технології&Авто
5239
Представлений Samsung Galaxy A41 не назвеш найдешевшим пристроєм у світі, але його точно можна назвати одним з найдешевших смартфонів з офіційно заявленою водонепроникністю. Саме ця функція в поєднанні з ціною робить його дуже привабливим варіантом.
Якщо у своїй рекламі виробник демонструє, як люди з його ґаджетом безпечно стрибають в басейн чи океан – не варто одразу повторювати. Це не означає, що смартфон справді виживе після такого.
Небажано цього робити через те, що виробники не гарантують, що смартфон буде працювати після водних процедур. Тобто, якщо він зламається, в гарантійному ремонті вам майже напевно відмовлять. Все через те, що вам обіцяють сертифікацію за певним стандартом, але не гарантують саме захист.
Samsung випустив Galaxy A41: особливості нового смартфона (фото)
Головною фішкою ґаджета є саме захист від води й пилу за стандартом IP68. Це не так часто зустрінеш не тільки в даному сегменті, але і в деяких дорожчих і статусних моделях. Стандарт IP68 дозволяє занурювати смартфон на глибину до півтора метра на термін до тридцяти хвилин.
Камера нового смартфона складається з трьох модулів – 48 Мп, 8 Мп і датчика глибини. На передній панелі розташований краплеподібний виріз з камерою 25 МП.
Samsung випустив Galaxy A41: особливості нового смартфона (фото)
Що стосується іншого заліза новинки – тут все дещо скромніше. Процесор Helio P65, оперативної пам’яті 4 ГБ, вбудованої пам’яті 64 ГБ з можливістю розширення, а акумулятор на 3500 мАг зі швидкою 15-ватною зарядкою. Діагональ екрану складає 6,1 дюйма при роздільній здатності FHD+, матриця OLED.
Наразі існує ймовірність, що Galaxy A41 буде продаватися лише на внутрішньому ринку в Японії.
Запуск в продаж планується на червень 2020 року з ціною в 268 доларів.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас