10:31 09.04.2020

Поліція евакуювала самоселів із зони відчуження ЧАЕС

1 хв читати
Поліція евакуювала самоселів із зони відчуження ЧАЕС

Співробітники відділу поліції зони відчуження та безумовного (обов'язкового) відселення Чорнобильської АЕС евакуювали громадян, які проживають у селищі міського типу Поліському, розташованому на території зони відчуження, заявив начальник відділу, майор поліції Ян Обжелянський.

"Поліція зони ЧАЕС вжила заходів з евакуації громадян, які проживають як самосели в смт Поліському. Наразі їх евакуювали", - сказав Обжелянський у четвер під час брифінгу.

Він додав, що на прилеглу територію обмежено допуск громадян: закриті контрольно-пропускні пункти на межі зони відчуження "Поліське" та "Овруч".

Як повідомлялося, 4 квітня о 13:22 до Держслужби України з надзвичайних ситуацій надійшла інформація, що в зоні відчуження та безумовного (обов'язкового) відселення Чорнобильської АЕС поблизу с. Володимирівки Котовського лісництва виникла верхова лісова пожежа на площі 20 га. Згодом було виявлено кілька осередків пожежі, гасіння яких триває досі.

Станом на 7:00 9 квітня на території зони відчуження тривають заходи з ліквідації пожеж, а саме: поблизу с. Чистогалівка на території Корогодського лісництва спостерігається тління лісової підстилки окремими осередками на площі близько 20 гектарів; на території Денисовецкого лісництва в заплаві р. Грезля спостерігається тління трав'яного настилу і кущів окремими осередками; на території Котовського лісництва спостерігається тління трав'яного настилу між смт Поліським, с. Тараси та с. Володимирівкою. Поширення пожежі немає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА