День фінансів, 5 жовтня: "полювання" на підприємців, "ціна" війни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 5 жовтня: "полювання" на підприємців, "ціна" війни

1367
П’ятниця, 5 жовтня, продемонструвала, що все має свою ціну:
Сім років. Саме стільки, за підрахунками аналітиків DOM.RIA, буде потрібно українцю, щоб назбирати на однокімнатну квартиру. За основу бралася сім’я з двох осіб, які отримують середню зарплату в своєму регіоні і не знімають житло. В такому випадку один буде повністю відкладати зарплату на квартиру, а на гроші другого буде жити сім’я. Для подальших розрахунків була взята середня вартість квартир у регіонах, яку перевели в гривні за курсом 28 грн 80 коп за $1.
“Вартість” війни. Тільки на оборону Україна витрачає 6% ВВП. На 25% скоротився експорт. “Зрозуміло, що це економічна і гуманітарна катастрофа з фатальними наслідками для цих регіонів, де рівень безробіття становить майже 60%, а 20% дітей не відвідують школу, і більшість населення позбавлена доступу до медичної допомоги” – говорить Порошенко..
“Ціна” гарячої води. КМДА заявила, що в судовому порядку повернуть гарячу воду. Так, НАК “Нафтогаз” та КП “Київтеплоенерго” начебто відпрацювали робочий варіант мирової угоди, яку мають затвердити під час засідання Господарського суду Києва. Засідання призначено на 10 жовтня.
“Ціна” конвертів. Від сьогодні в Україні починається масштабне “полювання” на підприємців, які платять зарплати в конвертах. Штраф за кожного неоформленого співробітника становить 111,6 тис. грн., а штраф за недопуск перевіряючого — до 390 тис. грн.
“Ціна” доходів. Якщо ви збираєтеся отримувати субсидію, в розділі щодо декларації про доходи вказуйте тільки дані про види та суми доходів, інформація про які відсутня в Державному реєстрі фізичних осіб. Наприклад, дохід від здачі молока, квартири в оренду, доходи від фріланса або заробітки за кордоном. Ні заробітну плату, ні пенсію, ні соціальні виплати відображати не потрібно. Більше про процедуру тут.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас