ArcelorMittal погодився з вимогами залізничників - підніме їм зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ArcelorMittal погодився з вимогами залізничників - підніме їм зарплати

Фондовий ринок
662
Генеральний директор одного з найбільших металургічних заводів ArcelorMittal Кривий Ріг Парамжит Калон пішов на поступки. Він погодився збільшити заробітну плату своїм працівникам, але в 2 етапи.
Про це повідомляється на сайті первинної профспілкової організації профспілки працівників металургійної і гірничовидобувної промисловості України ArcelorMittal Кривий Ріг. Домовленості були досягнуті в ході чергової зустрічі, яка відбулася 23 травня.
У повідомленні говориться, що керівник заводу ухвалив рішення збільшити фонд оплати праці на 1,1 млрд грн з 1 травня. Друге підвищення заробітних плат очікується в жовтні поточного року. Збільшення фонду оплати праці планується не тільки для залізничників, але і для критично важливих професій.
Нагадаємо, що залізничники меткомбінату розпочали страйк з вимогою підвищити заробітні плати до європейського рівня. В результаті чого були зупинені доменні печі та інші виробничі етапи. Страйк розпочався 16 травня. 20 травня залізничники приступили до роботи, а на заводі готуються до поступового відновлення повного металургійного циклу.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас