07:25 05.02.2020

Зеленський на нараді з представниками Кабміну і Ради вказав на низку невирішених завдань і закликав активізувати роботу

2 хв читати
Зеленський на нараді з представниками Кабміну і Ради вказав на низку невирішених завдань і закликав активізувати роботу

Президент України Володимир Зеленський провів нараду за участю представників Кабінету міністрів і Верховної Ради, присвячену виконанню поставлених перед урядом завдань і планів на найближче майбутнє.

"Видано два укази президента щодо завдань уряду і парламенту з економічних і соціальних питань. 30 завдань виконано, 13 виконані частково або перебувають у процесі виконання, дев'ять завдань не виконані, - сказав глава держави на початку зустрічі у вівторок, повідомляє прес-служба президента.

Зокрема, за його словами, Міністерство розвитку громад і територій не виконало завдання з розробки законопроекту про підвищення можливостей Агентства регіонального розвитку, щодо посилення конкурентоспроможності регіонів, забезпечення розробки та затвердження Державної стратегії регіонального розвитку на 2021-2028 роки.

Зеленський вказав, що Міністерство енергетики та захисту довкілля не виконало завдання щодо укладення угоди про розподіл продукції та про введення системи інтегрованих дозволів на викиди забруднюючих речовин, а також щодо реформи Держекоінспекції.

"Міністерство розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства не прийняло заходи зі зменшення нелегальної зайнятості та детінізації доходів населення. Міністерство інфраструктури не розробило законопроект про реформування залізничних перевезень", - наголошується в повідомленні.

Зеленський зазначив, що Верховна Рада досі не розглянула законопроекти про внутрішній водний транспорт, про державне регулювання діяльності з організації та проведення азартних ігор, про внесення змін до деяких законодавчих актів про обіг земель сільськогосподарського призначення, про внесення змін до Бюджетного кодексу щодо підвищення ефективності використання коштів Державного фонду регіонального розвитку, щодо посилення прав інтелектуальної власності.

Президент закликав уряд і парламент активізувати роботу.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Церемонія прощання з генеральним директором агентства "Інтерфакс-Україна" Олександром Мартиненком відбудеться в п'ятницю об 11.00 на Байковому кладовищі, з Софійської площі буде організовано виїзд автобусами

Генштаб ЗСУ: Активність російських військ зросла на сіверському, краматорському та курахівському напрямках

Столтенберг: Україна все ще може перемогти, якщо підтримка союзників надійно триватиме

Першу партію артснарядів у рамках "чеської ініціативи" буде поставлено Україні найближчими днями - прем'єр

У росіян проблеми з логістикою на харківському напрямку, більшу частину Вовчанська контролюють українські Сили оборони - ОСУВ "Хортиця"

Генштаб ЗСУ: Найгарячіша зона на карті бойових дій на середину дня - район села Новоолександрівка Донецької області

Київ надасть фінансово-кредитну підтримку малому і середньому бізнесу, зокрема, у сфері виробництва літальних апаратів - міськрада

Донори підтвердили постачання Харкову більшої частини необхідних газопоршневих установок і модульних котелень

Кабмін схвалив угоду зі США про $7,85 млрд бюджетної підтримки

Окупанти обстріляли Червону Поляну на Харківщині, постраждали троє мирних жителів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА