ua en ru

На Донбасі поранення отримали 5 українських військових

На Донбасі поранення отримали 5 українських військових Ілюстративне фото: АТО на Донбасі (facebook.com/28brigade)

Бойовики 33 рази обстріляли позиції ЗСУ

На Донбасі 25 квітня російсько-окупаційні війська 33 рази обстріляли позиції збройних сил України (ЗСУ), 5 українських військових отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"З початку доби російсько-окупаційні війська здійснили 33 обстрілів позицій українських захисників і в черговий раз грубо порушили Мінські домовленості. Внаслідок ворожого вогню четверо українських захисників отримали поранення. Ще один наш військовослужбовець отримав бойове травмування. Постраждалі воїни оперативно доставлені у лікувальні заклади, їм надана медична допомога", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, на Луганському напрямку з реактивних систем залпового вогню, а також 152 мм артилерії, мінометів калібру 120 мм бойовики обстріляли наші укріплення поблизу Новолуганського. Також 120 і 82 мм міномети окупанти застосували в районі Троїцького. Крім цього, з 120 мм мінометів, БМП, гранатометів і великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по захисникам Новозванівки, з мінометів калібру 120 мм - по захисникам Луганського, а міномети калібру 82 мм, гранатомети і озброєння БМП - бойовики задіяли неподалік Новоселівки.

На Донецькому напрямку із 120 мм мінометів і гранатометів обстріляні захисники Верхнеторецька, Шахти "Бутівка" і Водяного. Також з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї окупанти відкривали вогонь по захисникам Авдіївки і Шахти "Бутівка", з великокаліберних кулеметів - поблизу Павлополя, Гнутово, Славного і Красногорівки, а з стрілецької зброї - по захисникам Широкіно.

Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 25 квітня 2018 року Від початку доби російсько-окупаційні війська...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 квітня 2018 р.

Нагадаємо, в зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу бойовики здійснили 69 обстрілів позицій Збройних сил України, в результаті виконання бойових завдань дев'ять українських військових поранені, ще двоє - отримали бойові травми.