16:09 28.09.2018

У Запорізькій області поліція затримала двох чоловіків, які пограбували напередодні ювелірну крамницю в Кам'янці-Дніпровській

1 хв читати

У Запорізькій області під час плану-перехоплення "Сирена" поліція затримала на блокпості двох озброєних злочинців, які пограбували напередодні в четвер ювелірну крамницю в місті Кам'янці-Дніпровській.

Як повідомляє у п'ятницю відділ комунікацій ГУ Національної поліції в Запорізькій області, зловмисників затримали на блокпості біля с. Азовського Бердянського району, де постійно чергують співробітники поліції, бійці батальйону "Скіф" і прикордонники.

На блокпості було зупинено для перевірки автомобіль Daewoo Lanos з іноземною реєстрацією, в якому перебували двоє підозрюваних - житель Дніпропетровської області 1979 року народження і житель Кам'янки-Дніпровської 1975 року народження.

Із салону автомобіля було вилучено пістолет ПМ із 8 патронами, балаклави, які були на злочинцях під час вчинення ними збройного пограбування, а також викрадені ювелірні прикраси.

Підозрюваних затримали. Триває розслідування.

Як повідомлялося, 27 вересня в райцентрі Кам'янці-Дніпровській двоє невідомих у балаклавах увірвалися до ювелірної крамниці і, погрожуючи реалізатору пістолетом, заволоділи ювелірними прикрасами та грошима. Після цього злочинці втекли.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Залишилися лише організаційні питання в контексті відкриття переговорів щодо вступу України до ЄС - Стефанішина

Унаслідок обстрілів у Нікополі загинули дві людини, одна постраждала - ОВА

Церемонія прощання з генеральним директором агентства "Інтерфакс-Україна" Олександром Мартиненком відбудеться у п'ятницю об 11.00 на Байковому кладовищі

Енергоатом: Мартиненко завжди відстоював свободу слова

Єврокомісія через шість років закрила процедуру проти Польщі щодо порушень у сфері верховенства права

Чубаров: Мартиненко розумів прагнення кримськотатарського народу до відновлення своїх прав

Гройсман: Мартиненко - Людина з великої літери

Понад 10 наземних роботизованих комплексів вітчизняного розроблення допущено до експлуатації в Міноборони України з початку року

Генштаб ЗСУ: Найбільша активність ворога спостерігається на покровському та куп'янському напрямках

У Миколаєві відкрився Центр рекрутингу української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА