19:29 27.03.2020

Черга з 1,8 тис. українців утворилася в пункті пропуску "Краківець" на українсько-польському кордоні

1 хв читати
Черга з 1,8 тис. українців утворилася в пункті пропуску "Краківець" на українсько-польському кордоні

У п'ятницю в пунктах пропуску на кордоні з Польщею значно зросла кількість громадян України, які прибули без власного транспорту, у зв'язку чим, а також через додаткові контрольно-профілактичні заходи спостерігається скупчення людей у пунктах пропуску суміжних країн, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

"У пункті пропуску "Краківець" о 17:00 почали пропуск на пішому напрямі, де за одну годину пропустили 160 людей. На 18:00 - залучено три автобуси, надані органами місцевої влади Львівської області, два автобуси ДСНС, чотири мікроавтобуси волонтерів. У русі до пункту пропуску сім автобусів від Львівської облдержадміністрації і два автобуси ДСНС; - пропущено - 3178 людей; черга - 1800 осіб", - повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України в п'ятницю увечері.

Водночас у пункті пропуску "Ягодин" було залучено 20 автобусів, наданих органами місцевої влади Волинської та Рівненської областей, пропустили 5,6 тис. людей, черги немає.

У пункті пропуску "Рава-Руська" залучено три автобуси, надані органами місцевої влади Львівської області; загалом було пропущено через ПП 3729 осіб, а черга станом на 18:00 становить 50 людей.

"Державна прикордонна служба України вживає заходів для якнайшвидшого пропуску громадян без послаблення якості контролю. Залучено додатковий інспекторський склад, працюють додаткові смуги, де оформлення відбувається із застосуванням мобільних комплексів прикордонного контролю", - поінформували в Держприкордонслужбі України.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти знову завдали удару по Харкову і Дергачах, є постраждалий - обладміністрація

МОН України затвердило скорочені освітні програми українознавчого компонента для школярів за кордоном

Кількість загиблих у Харкові зросла до семи - ДСНС

Спецслужби РФ мають намір активізувати диверсійну діяльність проти країн НАТО - ISW

Окупанти завдали ударів по цивільній залізничній інфраструктурі Харківщини, поранені шестеро залізничників

Звільнені від відбування покарання перші ув'язнені, які підуть на фронт

Зеленський про атаку на Харків: Російські терористи користуються браком ППО і можливостей знищувати пускові установки РФ поблизу кордонів

Кількість загиблих у Харкові зросла до шести - обладміністрація

Прикордонники не беруть до уваги застосунок "Резерв+" під час перетину кордону

На сумському напрямку у ворога зосереджені певні сили, але їх недостатньо для удару стратегічного рівня - Держприкордонслужба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА