RU
 

У Брюсселі гей-вечірці політиків присвятили пам'ятну дошку

Корреспондент.net,  6 грудня 2020, 16:27
0
1008
У Брюсселі гей-вечірці політиків присвятили пам ятну дошку
Фото: ЕП
Пам'ятна табличка в Брюсселі

Табличку на водостоку будинку розмістили четверо угорців, вона практично відразу привернула увагу жителів Брюсселя, які приходили невеликими групами, щоб сфотографуватися біля неї.

Угорці, які проживають в Брюсселі, встановили меморіальну табличку на будинку, де під час гей-оргії затримали угорського євродепутата Йожефа Саєра, повідомляє угорське видання Telex.hu.

Табличку на водостоку будинку розмістили четверо ініціативних угорців. Вона практично відразу привернула увагу жителів Брюсселя, які приходили невеликими групами, щоб сфотографуватися біля неї.

На табличці розміщений портрет Йожефа Саєра і текст угорською та англійською мовами такого змісту: "політична кар'єра Йожефа Саєра, євродепутата від Фідес і ЄНП, закінчилася тут, коли він намагався втекти від правоохоронців за допомогою цього водостоку після того як його зловили на незаконній оргії з використанням екстазі на тлі пандемії Covid-19 27 листопада 2020 року".

"Коли з'явилася ця новина, члени команди в Брюсселі задумалися, як би знайти той водостік. Потім виникла ідея розмістити на ньому меморіальну табличку. Ми всі молоді люди з опозиційними настроями, тому, очевидно, була і сильна політична мотивація", - розповів один з авторів ідеї.

Нагадаємо, раніше угорського євродепутата Йожефа Саєра затримали на гей-оргії в Брюсселі за порушення коронавірусних правил. Всі 25 учасників, більшість з яких чоловіки, були оштрафовані за порушення заходів по боротьбі з коронавірусом. Коли прибули правоохоронці, учасники вечірки були майже голі і грали в гру.

Саєр - депутат від правлячої партії Угорщини, яка вороже ставиться до прав ЛГБТ, в результаті був змушений залишити посаду.

Примітно, що Саєр є одним з авторів Конституції Угорщини, яку правозахисники розкритикували за створення несприятливого середовища для ЛГБТ-спільноти. Зокрема, в документі міститься текст "Угорщина захищає інститут шлюбу як союзу чоловіка і жінки".


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: ВенгрияЛГБТБрюссель
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі