Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики обстріляли «швидку» під Маріуполем, троє загиблих – Аваков


Бойовики обстріляли «швидку» під Маріуполем – перехоплена розмова
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:05:04 0:00

Бойовики обстріляли «швидку» під Маріуполем – перехоплена розмова

Бойовики розстріляли біля Широкого під Маріуполем «швидку допомогу», загинули три людини, заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

За його словами, це сталося 10 жовтня.

«Як завжди, негідники намагаються приховати свій злочин. МВС публікує перехоплення телефонних переговорів бандитів. Донбас має знати своїх «героїв». А злочинцям варто знати, що відплата за їх злочини обов’язково настане», – написав Аваков на своїй сторінці у Facebook.

У прес-службі Донецької міської ради на вихідних повідомили, що в Донецьку 10 жовтня загинули троє мирних жителів, а четверо отримали поранення й перебувають у медичних установах.

5 вересня в Мінську контактна група підписала протокол про мирне врегулювання, перший пункт якого передбачав негайне припинення вогню на сході України і моніторинг цього режиму.

19 вересня учасники контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі підписали в Мінську меморандум про реалізацію цього пункту протоколу від 5 вересня. Документ складається з 9 пунктів і передбачає, зокрема, заборону на застосування всіх видів зброї та наступальних дій.

Українські силовики і проросійські бойовики звинувачують одне одного у порушенні режиму припинення вогню.

XS
SM
MD
LG