RU
 

Джошуа зможе провести тільки один бій у 2020 році

iSport.ua,  15 травня 2020, 15:26
0
87
Джошуа зможе провести тільки один бій у 2020 році

Поєдинок Ентоні Джошуа з Кубратом Пулєвим може пройти не у Великій Британії.

 
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBO, WBA і IBF Ентоні Джошуа в 2020 році проведе лише один бій. Про це розповів його промоутер Едді Хірн.
 
Оскільки перед боями Джошуа проходить тривалу підготовку, а пандемія коронавірусу внесла свої корективи в розклад, то британець встигне  цього року тільки зустрітися з Кубратом Пулєвим.
 
"Зараз ми змушені визнати, що в цьому році Ентоні Джошуа зможе провести тільки один бій. Ми планували поєдинок з Пулєвим у серпні, а потім ще один у грудні. Але до боїв Ентоні потрібна масштабна підготовка, тому буде тільки один бій", - сказав Хірн.
 
Промоутер також допустив, що бій може пройти не у Великій Британії. Якщо країна не відкриє кордони, закриті через пандемію, і не дозволить проводити масові заходи то, ймовірно, організаторам доведеться шукати іншу локацію.
 
"Якщо з вересня в Британії не буде можливості проводити бої з глядачами, то захист Джошуа проти Пулєва може пройде в іншому місці. У нас був ряд пропозицій з Близького Сходу, Китаю і Хорватії. В першу чергу ми хочемо використовувати будь-яку можливість, щоб провести бій у Британії, але розуміємо, що це може бути неможливо", - цитує Хірна Sky Sports.
 
Раніше промоутер розповів про ймовірність проведення бою між Джошуа і Ф'юрі, зазначивши, що поєдинків може бути два.
 
Нагадаємо, Кубрат Пулєв є обов'язковим претендентом на бій проти Ентоні Джошуа. Болгарин заявив, що впевнений у своїй перемозі над суперником.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі