День фінансів, 26 червня: вартість проїзду першою платною дорогою, "Чесна платіжка", ID-картка і банківські послуги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 26 червня: вартість проїзду першою платною дорогою, "Чесна платіжка", ID-картка і банківські послуги

727
У середу, 26 червня, розповімо про граничні ціни на тепло, про дороги і нового керівника української митниці.
Дороги, як у Польщі. Щоб в Україні були дороги, як в Польщі, уряд повинен витрачати на дорожнє будівництво щорічно 100-120 млрд грн, а не 30, як зараз. У цьому впевнені в Укравтодорі. Також там заявляють, що за останні рік-півтора ситуація в дорожній сфері в Україні значно покращилася.
Перша платна дорога: скільки заплатимо. Планується, що перший платний автобан в Україні з’явиться в 2025 році. За попередніми підрахунками, вартість проїзду нею становитиме від 140 до 208 грн. За словами глави Укравтодору Славомира Новака: “Ми маємо орієнтуватися на європейські ціни, але все ж в Україні буде трохи дешевше”.
“Чесні ціни” на комуналку. Кабмін впроваджує програму “Чесна платіжка”, яка встановлює граничні ціни на тепло і гарячу воду. Так, об’єктивна ціна однієї гігакалорії тепла становить не більше 1400 грн. Володимир Гройсман також доручив довести рішення уряду до кожного споживача і виправити ситуацію там, де люди переплачують за послугу.
Заощаджуємо за допомогою одного листа. Практично щодня ми купуємо різні товари. А магазини та бренди часто проводять акції і пропонують знижки. Але акцій багато, а часу мало. Що ж робити? Для того, щоб ви економили як час, так і гроші – ми вирішили готувати щотижня 1 лист з крутими акціями, знижками і розпродажами від відомих брендів:

Підписуйтесь. Це безкоштовно!

Банківські послуги з використанням ID-картки. Національний банк вирішив спростити отримання банківських послуг з використанням ID-картки, оформлення якої подорожчає з 1 липня. Зараз в банках і небанківських фінансових установах триває процес облаштування відділень і терміналів зчитувачами інформації з ID-карток.
Переможець конкурсу. Конкурс на посаду глави нової Державної митної служби виграв заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов. За його словами, повноцінний запуск служби може відбутися через 2,5 місяці.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас