День фінансів, 2 листопада: "Європейський план" ФГВФО, ціни на газ вже не ті, е-візи за новою процедурою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 2 листопада: "Європейський план" ФГВФО, ціни на газ вже не ті, е-візи за новою процедурою

562
У понеділок, 2 листопада, зустрічаємо останній місяць осені з такими новинами:
Відшкодування за вкладами. Чекаємо “Європу”. Гарантована сума у країнах ЄС на сьогодні становить 100 000 євро. Рухаючись за європейськими стандартами, ФГВФО ставить перед собою завдання поетапно досягти цього показника. На першому етапі гарантії планують підвищити до 600 000 грн.
💸 До речі, нарощувати заощадження можна не тільки завдяки депозитам. Цікавий вид інвестицій – ПАММ-рахунки. Це можливість заробити на міжнародному валютному ринку. Суть в тому, що інвестори вкладають кошти в рахунки досвідчених трейдерів, які отримують за управління цими інвестиціями винагороду від прибутку. Детальніше про те, що таке ПАММ-рахунки і як вони працюють, в спільному матеріалі з Alpari (бувалі хлопці, які багато можуть розповісти про ці рахунки).

Вклад у валюті під 10% -150% на місяць. Реально? 🧐

Ціни на газ вже не ті. З 1 листопада компанія НАК «Нафтогаз» підвищила ціну на газ для населення. Користувачі, які купують газ за тарифом «Місячний», будуть платити 6,33 грн/куб. м з ПДВ і без урахування вартості розподілу (доставки).
День фінансів, 2 листопада: "Європейський план" ФГВФО, ціни на газ вже не ті, е-візи за новою процедурою
Якщо порівнювати з жовтнем, то ціна газу зросла на 34,7%.
Обмеження швидкості на дорогах столиці. У Києві з 1 листопада до 1 квітня на 7 ділянках столичних вулиць скасовується дозвіл на швидкість руху 80 км/год і встановлюється обмеження до 50 км/год. Обмеження запроваджують для того, щоб зменшити ризики втрати керування автомобілем через слизьку дорогу. Повний список доріг.
Е-візи за новою процедурою. З 1 листопада 2020 року українські електронні візи (е-візи) почнуть оформляти за новою процедурою. З нововведень – це термінове оформлення електронної візи буде займати всього 1 робочий день, а звичайна процедура розгляду становитиме 3 робочі дні. Заявник же зможе обрати бажану процедуру оформлення. Діятимуть також нові тарифні ставки консульського збору.
Коли 3 з 7. Або що буде зобов’язаний роботодавець. У Кабінеті Міністрів знайшли новий спосіб боротися з нелегальною зайнятістю і зловживанням трудовими договорами. За новим проєктом, роботодавець зобов’язаний прийняти на роботу, якщо є хоча б три з семи ознак офіційного працевлаштування на повний робочий день. Додамо, депутати також запропонували зпровадити нове обмеження заробітних плат для членів наглядових рад державних підприємств і банків.
P.s. Якщо ви хочете стати ідеальним позичальником. 🦸‍♂️ наші колеги з порталу “Мінфін” завантажили на свій YouTube-канал цікавий ролик, яким хочеться поділитися. Ролик про те, як стати «ідеальним позичальником» і поліпшити свою кредитну історію. Ні слова більше, дивіться все самі. Корисно.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас