09:49 26.06.2018

Гройсман під час візиту в Данію має намір провести більше десятка зустрічей і переговорів

2 хв читати
Гройсман під час візиту в Данію має намір провести більше десятка зустрічей і переговорів

Під час робочого візиту в Данію прем'єр-міністр України Володимир Гройсман планує провести більше десяти робочих зустрічей і переговорів, а також в рамках Другої міжнародної конференції з питань реформ в Україні проінформувати партнерів про досягнення і плани на майбутнє.

"Відлітаю з робочим візитом до Королівства Данія. Протягом доби - більше десятка робочих зустрічей і важливих переговорів. Основна подія поїздки - Друга міжнародна конференція з питань реформ в Україні. Розповімо партнерам про досягнення і поділимося планами", - написав В.Гройсман в своєму акаунті в Твіттер у вівторок вранці.

Як повідомлялося, урядова делегація на чолі з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом та за участю міністра закордонних справ Павла Клімкіна 26-27 червня відвідає Копенгаген (Данія), де відбудеться Друга Міжнародна конференція з питань реформ в Україні.

"26-27 червня міністр закордонних справ України Павло Клімкін здійснить робочий візит до Данії для участі в складі урядової делегації на чолі з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом у Другій Міжнародній конференції з питань реформ в Україні (Копенгаген)", - повідомила напередодні візиту прес-служба МЗС України.

У конференції візьмуть участь глави і представники зовнішньополітичних відомств понад 40 держав, у тому числі Великої Британії, Канади, країн Балтії, Швеції, Норвегії, Польщі, Туреччини, керівники міжнародних організацій і фінансових інституцій.

Головна мета конференції - ознайомити міжнародних партнерів України з досягненнями країни в проведенні системних реформ, визначити подальші напрямки взаємодії та практичної допомоги Україні на цьому шляху, відзначили в МЗС.

П.Клімкін разом з датським колегою Андерсом Самуельсеном буде співголовою на окремій міністерській зустрічі в рамках конференції для вироблення спільних підходів у протидії російським гібридним загрозам.

Окрім того, в Копенгагені він проведе низку двосторонніх зустрічей з іноземними колегами.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

Автор законопроєкту про демографічні податки його відкликає - нардеп Железняк

Структури ЄС прагнуть розпочати 25 червня переговори про вступ України до союзу - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА