14:10 02.10.2018

Суд у Києві слухав виступ адвоката Януковича в дебатах, захисник продовжить свою промову в середу

1 хв читати

Адвокат Віктора Януковича Олександр Байдик у вівторок три години виступав у дебатах у справі про державну зраду екс-президента України на засіданні Оболонського райсуду Києва, свій виступ він продовжить об 11:00 середи.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", на засіданні у вівторок О.Байдик продовжив свій виступ у дебатах, який загалом без урахування перерв триває вже 30 годин.

Після трьох годин виступу, що містив здебільшого аналіз повідомлень ЗМІ про події лютого 2014 року, захисник попросив про перерву до 11:00 середи, 3 жовтня, обґрунтовуючи необхідністю своєї участі в іншому процесі.

Головуючий суддя Владислав Дев'ятко оголосив перерву, а також попередив адвоката, посилаючись на раніше обумовлений графік виступів у дебатах: "У вас залишилося два дні... Це свідчить не про обмеження вас у часі, а про узгодження з усіма учасниками процесу".

На це О.Байдик пообіцяв: "Намагатимусь".

Раніше Оболонський районний суд Києва визначив дати для завершення виступу адвокатів Віктора Януковича у справі про державну зраду екс-президента з 1 до 10 жовтня.

Суд встановив для завершення виступу адвоката О.Байдика дати 1 жовтня о 14:00, 2 жовтня о 10:00, 3 жовтня об 11:00 і резервну дату на 4 жовтня о 10:00. 12 жовтня з останнім словом може виступити екс-президент.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА