13:55 13.04.2020

У "Слузі народу" ще не ухвалили остаточного рішення про те, як голосувати за законопроект про неповернення неплатоспроможних банків колишнім власникам - Кравчук

1 хв читати
У "Слузі народу" ще не ухвалили остаточного рішення про те, як голосувати за законопроект про неповернення неплатоспроможних банків колишнім власникам - Кравчук

У фракції "Слуга народу" ще немає рішення щодо того, як голосувати законопроект №2571-д "щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності" у другому читанні, заявила агентству "Інтерфакс-Україна" заступник голови фракції Євгенія Кравчук.

"Щодо банків (№2571-д) ще якогось остаточного рішення немає. Можливо, ми його сьогодні обговоримо на фракції", - заявила Кравчук у понеділок агентству "Інтерфакс-Україна".

Заступник голови фракції "Слуга народу" додала, що спочатку рішення щодо законопроекту про неможливість повернення неплатоспроможних банків колишнім власникам має ухвалити профільний комітет Верховної Ради.

Законопроект передбачає, що власники та екс-власники банку, інтереси яких були порушені через виведення фінустанови з ринку, можуть отримати відшкодування збитку лише у грошовій формі.

При цьому визнання незаконним рішення про виведення банку з ринку не може бути підставою для його скасування або повернення екс-власнику.

Перший заступник голови комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк у понеділок на своїй сторінці у Facebook написав, що підготовка таблиці з поправками до документа ще триває. У законопроект №2571-д було подано 16335 поправок.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Солідарність Німеччини з Україною все ще сильна - міністерка розвитку про демарш AfD і BSW у бундестазі

Кличко обговорив питання децентралізації на Міжнародній конференції з відновлення України

Глава МЗС Великої Британії закликає використовувати російські активи на користь України та обрізати постачання російського газу в Європі

Єрмак у Берліні обговорив з ексдержсекретарем США перспективи для інновацій та інвестицій в Україні

Зеленський про старт переговорів щодо вступу України до ЄС уже в червні: Це буде виконанням обіцянок, які дала нам Європа

ЄС має розпочати переговори про вступ України ще до кінця червня - президентка Єврокомісії

Уряд Латвії погодив кандидатуру Домбровскіса на посаду єврокомісара

Порошенко і Кличко привітали Європейську народну партію з перемогою на виборах до Європарламенту

Порошенко привітав Європейську народну партію з перемогою на виборах до Європарламенту

Вибори до Європарламенту показали, що російській пропаганді треба жорстко протидіяти - Юрчишин

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА