У Львові оголосили тендер на 10 млн євро на впровадження е-квитка в громадському транспорті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Львові оголосили тендер на 10 млн євро на впровадження е-квитка в громадському транспорті

Фондовий ринок
291
Згідно з оголошенням, планується закупівля електронних квитків, 1 тис. валідаторів для 725 автобусів, 125 тролейбусів та 150 трамваїв, ручних засобів контролю.
Комунальне підприємство “Львівавтодор” оголосило конкурс на впровадження у Львові електронної системи для оплати за проїзд в міському транспорті.
Відповідне оголошення розміщено на сайті Європейського банку реконструкції та розвитку, який надав підприємству кредит на реалізацію проекту в розмірі EUR10 млн.
“У очікуваний контракт буде включено проектування, обладнання та програмне забезпечення, апаратні засоби, системи впровадження, а також послуги з технічного обслуговування”, – зазначено в повідомленні банку.
Згідно з оголошенням, планується закупівля електронних квитків, 1 тис. валідаторів для 725 автобусів, 125 тролейбусів та 150 трамваїв, ручних засобів контролю. Крім того, переможець проекту повинен створити сайт і мобільні додатки для проекту.
Пропозиції приймаються до 15 січня 2019 року.
Проведення конкурсу заплановано в два етапи. На першому етапі конкурсна комісія перевірятиме технічні пропозиції і не братиме до уваги кошторис. Участь у другому турі візьмуть компанії, пропозиції яких будуть відповідати всім вимогам тендеру. Крім того, компанії допустять до участі у другому турі після сплати тендерної гарантії в розмірі 200 тис. євро.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас