Черкаський "Азот" виплатить борг енергетикам за сім з половиною років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черкаський "Азот" виплатить борг енергетикам за сім з половиною років

Фондовий ринок
595
Черкаські енергетики та хімічне підприємство “Азот”, яке заборгувало 1,7 млрд грн за спожиту електроенергію, домовилися про реструктуризацію боргу і виплату його протягом семи з половиною років.
Про це повідомляє прес-служба ПАТ “Черкасиобленерго”.
“Спільно на рівні Черкаської обласної державної адміністрації, ПАТ “Азот”, народних депутатів Петренка О.М., Яценка А.В. та інших депутатів ВРУ від Черкащини понад рік обговорювали дану ситуацію і, відповідно всі озвучені умови, вимоги та побажання, надзвичайними зусиллями прийшли до рішення, яке влаштувало ПАТ “Азот”. А саме: узгодити реструктуризацію на всю суму заборгованості, що становить 1 млрд 700 млн грн (термін сплати – 7,5 років)”, – йдеться в повідомленні.
Це означає, що підприємство має платити обленерго за 9,4 млн грн щомісяця протягом двох років до 2020 року, в подальшому – по 22 млн грн, і в кінці семирічного терміну сплати – по 32 млн грн щомісяця.
Інформують, що “Азот” вже виплатив 9,4 млн грн за квітень 2018 року в рахунок погашення заборгованості відповідно до мирових угод за графіками розстрочення.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас