16:40 12.04.2018

У поліції підтвердили затримання вбивць екс-начальника Миколаївської митниці

2 хв читати
У поліції підтвердили затримання вбивць екс-начальника Миколаївської митниці

Миколаївські поліцейські затримали зловмисників, які вбили 54-річного колишнього начальника Миколаївської митниці Артура Полякова, щоб не повертати грошовий борг, повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївській області в четвер.

"39-річного раніше судимого місцевого жителя і його 32-річного спільника поліцейські затримали в порядку ст.208 КПК України. Під час відтворення обстановки та обставин події один зі зловмисників розповів, як все відбувалося, і показав, де вони зі спільником сховали тіло. На зазначеному спільниками місці експерти провели ексгумацію", - йдеться в повідомленні.

За погодженням з прокуратурою обом затриманим повідомлено про підозру у вчиненні навмисного вбивства (ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України) і підготували клопотання до суду про обрання для них запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

У поліції додали, що після проведення експертних досліджень та інших слідчих дій вирішуватимуть питання про додаткову кваліфікацію події ще за кількома статтями КК: незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинення крадіжки. Розслідування триває.

Як повідомлялося, раніше місцеві ЗМІ повідомили про вбивство А.Полякова, який зник безвісти за тиждень до того, 3 квітня, і затримання двох підозрюваних у вбивстві. З'ясувалося, що вбивця заборгував А.Полякову EUR 50 тисяч і відсотки за боргом. Під час зустрічі для нібито повернення боргу вони побили екс-митника, а потім один з них задушив його зашморгом.

А.Поляков обіймав посаду начальника Миколаївської митниці в 2010-14 рр. до цього працював заступником начальника Ягодинської митниці (на кордоні з Польщею), начальником Запорізької митниці. Загальний стаж роботи в митних органах - понад 22 років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща має намір виділити 3 млрд злотих на кібербезпеку після кібератаки РФ

Дніпропетровська область другий день поспіль може обійтися без відключень е/е

Глава МЗС Італії підтвердив плани передати Україні систему ППО SAMP/T

Естонія передає Україні енергоблок, який може забезпечити електроенергією близько 150 тисяч українців

Відключення світла у вівторок можуть збільшуватися за рахунок більшого обсягу обмеження е/е

Італія може передати Україні другу систему ППО SAMP/T

Суд вирішив передати столичний БФК Gulliver в управління АРМА, власник має намір оскаржити рішення

На фронті вже відбулося 102 бойових зіткнення, на покровському напрямку - 35, повідомляє Генштаб ЗСУ

Українські прокурори повідомили про підозру 42 російським офіцерам, причетним до сексуального насильства на окупованих територіях

У Харкові спрацювала ППО, інформації про постраждалих немає

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА