RU
 

Вернидуб: Сподіваюся, цього разу удача буде до нас більш прихильна

iSport.ua,  23 серпня 2018, 07:24
0
178
Вернидуб: Сподіваюся, цього разу удача буде до нас більш прихильна
Фото: ФК Заря
Юрій Вернидуб

Юрій Вернидуб прокоментував майбутній матч Ліги Європи проти Лейпцига.

Головний тренер Зорі Юрій Вернидуб дав оцінку суперникові - Лейпцигу напередодні матчу Ліги Європи.

"Ще кращий був би настрій, якби виграли в неділю. Але, на жаль, не забили. До гри з Лейпцигом у нас було трохи більше часу, практично 4 доби. Сподіваюся, що хлопці встигли відновитися і підготуватися на належному рівні.

 

Ми всі прекрасно розуміємо, що плей-офф складається з двох матчів і є шанс потрапити в групу. Двічі у нас вже був такий шанс, але, на жаль, двічі ми програвали. Спочатку поступилися в матчі-відповіді Фейєноорду 4:3, пропустивши на останніх секундах. Це буде третя спроба.

Сподіваюся, що удача буде до нас цього разу більш прихильна. Хоча прекрасно розуміємо, що РБ Лейпциг - дуже сильний і заможний суперник. Читав інтерв'ю тренера Лейпцига Рангніка, в якому він говорив, що перед ними стоїть завдання пройти далі в Лізі Європи і успішно зіграти в чемпіонаті.

Ми заявили Громова на плей-офф, але в цій зустрічі він точно не зіграє, оскільки працювати в загальній групі, швидше за все, буде з п'ятниці. Якщо встигне набрати необхідні кондиції, то полетить до Німеччини на матч-відповідь.

Згідно із сайтом Трансфермаркет, загальна ціна футболістів клубу - 300 мільйонів. Для нас це щось недосяжне. У них дуже багато хороших футболістів.

Як я розумію, вектор напрямку розвитку РБ Лейпциг - скуповувати дуже талановитих молодих футболістів і потім їх розкрутити і продати. Що вони і роблять.

Підтвердження цьому - їхній останній трансфер. Центральний півзахисник Кейта перейшов до Ліверпуля за 60 мільйонів. У суперника дуже хороша лінія атаки - збірники Поульсен, Вернер, Огюстен. Останній поки викликався до лав молодіжної збірної Франції, але дуже перспективний.

Плюс дуже сильні фланги - гравець збірної Швеції Форсберг. Є дуже сильний опорний півзахисник Кампль, той же Демме. Захисник Сараччі. Мрія будь-якого тренера - мати таких футболістів. Але у нас теж досить хлопців, які вмію грати в футбол і віддаватися на полі. Упевнений в кожному з них!

Сподіваюся, що вони завтра зроблять все, для того, щоб зробити подарунок собі і вболівальникам і обіграти клуб, який набагато багатший і володіє відмінними футболістам", - цитує Вернидуба офіційний сайт Зорі.

Раніше Вернидуб прокоментував бюджет Лейпцига, з яким зіграє в плей-офф кваліфікації Ліги Європи в четвер, 23 серпня.


 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі