17:07 05.04.2018

Юлія Скрипаль повідомила, що прокинулася більше тижня тому, подякувала жителям Солсбері та лікарям

2 хв читати
Юлія Скрипаль повідомила, що прокинулася більше тижня тому, подякувала жителям Солсбері та лікарям

Скотленд-Ярд у четвер опублікував повідомлення, в якому Юлія Скрипаль, яка постраждала разом із батьком, Сергієм Скрипалем, від інциденту в Солсбері, повідомляє, що одужує.

"Я прокинулася більше тижня тому і рада сказати, що кожного дня я стаю сильнішою. Я вдячна за інтерес до мене та доброзичливі повідомлення", - йдеться в заяві.

"Мені потрібно подякувати багатьом людям за одужання, і особливо я хотіла б згадати жителів Солсбері, які прийшли мені на допомогу, коли я і мій батько були недієздатними. Більш того, я хотіла б подякувати персоналу окружної лікарні Солсбері за їхню турботу і професіоналізм", - розповіла Ю.Скрипаль.

Вона зазначає: те, що сталося з нею - "спантеличує", і просить поважати приватне життя у період її відновлення.

На початку тижня Національна служба охорони здоров'я Великобританії повідомляла, що екс-полковник ГРУ Сергій Скрипаль, який постраждав від інциденту в Солсбері, залишається в критичному стані, його дочка Юлія - у стабільному.

Минулого тижня телеканал "Скай Ньюз" повідомляв, що Ю.Скрипаль вже може вживати їжу та пити. Бі-бі-сі повідомляла, що Ю.Скрипаль вже при свідомості та може говорити.

Непритомних С.Скрипаля та його доньку Юлію виявили 4 березня біля торгового центру в британському місті Солсбері. Британська влада неодноразово стверджувала, що постраждалих отруїли нервовопаралітичною речовиною "Новачок", нібито розробленою в Росії. Росія всі обвинувачення у зв'язку зі "справою Скрипаля" заперечує і нагадує, що ще в 2017 році знищила всю свою хімічну зброю.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Німеччина та союзники передадуть Україні 100 ракет для систем ППО "Петріот"

Германия, Украина и более 50 организаций, государств и компаний создали "Альянс навыков для Украины" на EUR700 млн

Повідомлення в соцмережах про смерть ексмера Куп'янська, обвинуваченого в держзраді, не вплинуть на судовий розгляд його справи

Німеччина, Україна та понад 50 організацій, держав і компаній створили "Альянс навичок для України" на EUR700 млн

У центрі Києва стався витік води на проїжджу частину, кілька житлових будинків тимчасово без водопостачання

Шефчович анонсував початок роботи над стратегічними європейськими проєктами

СБУ повідомила про підозру ексначальнику російської катівні в Луганській області, який виводив "на розстріл" українських полонених

Російські окупанти весь день обстрілювали Дніпропетровську область, пошкоджено житлові будинки та об'єкти інфраструктури

Спікери парламентів Польщі, України та країн Балтії сподіваються, що саміт НАТО у Вашингтоні визначить незворотність шляху України до Альянсу

Україну обрали до складу Міжурядового комітету з охорони нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО - Мінкультури

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА