10:57 24.05.2018

"Наш край" закликає керівництво "Укрзалізниці" скасувати підвищення цін на квитки

2 хв читати
"Наш край" закликає керівництво "Укрзалізниці" скасувати підвищення цін на квитки

Партія "Наш край" закликає керівництво "Укрзалізниці" боротися з корупцією, а не підвищувати ціни на квитки для пасажирів на 25%.

"Керівництво "Укрзалізниці" забуло, що підприємство виконує соціальну функцію: доступні, безпечні та якісні перевезення. Окрім цього, в планах держкомпанії скорочення кількості нічних дешевих перевезень. Це значно збільшить витрати людей і зменшить їхню мобільність. Збитки, про які постійно заявляє керівництво "Укрзалізниці", потрібно скорочувати за рахунок боротьби з корупцією, а не пасажирів", - заявив співголова партії Олександр Мазурчак, повідомляє прес-служба "Нашого краю" в четвер.

За його словами, постійно перебуваючи в центрі корупційних скандалів та при цьому скаржачись на неприбутковість пасажирських перевезень, керівництво "Укрзалізниці" планує підвищити ціни на квитки на 25%.

О.Мазурчак зазначив, що доки пасажири не побачать реальні реформи на залізниці, про підвищення цін на квитки не може бути й мови.

"Маючи середню швидкість найшвидшого українського потяга до 80 км/год, чиновники мріють про "гіперлуп". Якби вони хоч раз проїхались у нічному плацкарті та відчули, як лупає поїзд по зношених коліях, їхні мрії одразу розбились об залізничні реалії. Склалася ситуація, коли люди з "бориспільським мисленням", які пересуваються виключно спецлітаками, беруться вирішувати, що потрібно українцям", - резюмував О.Мазурчак.

У партії нагадали, що "Укрзалізниця" має намір підвищити тарифи на пасажирські перевезення у два етапи: перший етап підвищення цін на квитки на 12% - із 30 травня, другий етап - також на 12% із 1 жовтня 2018 року. Загальне підвищення цін на квитки у 2018 році становитиме 25%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

Автор законопроєкту про демографічні податки його відкликає - нардеп Железняк

Структури ЄС прагнуть розпочати 25 червня переговори про вступ України до союзу - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА