17:54 11.11.2020

Російські найманці з початку доби порушили режим тиші поблизу Кам'янки, поранений боєць ЗСУ - зведення

1 хв читати
Російські найманці з початку доби порушили режим тиші поблизу Кам'янки, поранений боєць ЗСУ - зведення

Російські найманці з початку середи один раз порушили режим тиші на Донбасі, використовуючи стрілецьку зброю, поранений один український військовослужбовець, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"Протягом доби, 11 листопада, у районах відповідальності наших підрозділів зафіксовано одне порушення домовленостей, досягнутих 22 липня 2020 року під час засідання Тристоронньої контактної групи. Так, російсько-окупаційні війська порушили режим припинення вогню, відкривши вогонь зі стрілецької зброї та великокаліберного кулемета поблизу Кам'янки", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу ООС у Facebook.

Унаслідок обстрілу один український військовослужбовець отримав вогнепальне поранення. Воїна відразу доправили до лікувального закладу. Стан здоров'я військовослужбовця задовільний.

"Про зухвалі дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців оперативно було повідомлено представників ОБСЄ через Спільний центр з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін", - додали в штабі ООС.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА