ua en ru

На Донбасі поранений один український військовий

На Донбасі поранений один український військовий Ілюстративне фото (ООС)

Бойовик за добу порушили перемир'я 5 разів

Протягом минулої доби, 1 серпня, на Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил внаслідок порушення з боку бойовиків режиму припинення вогню дістав поранення один український військовослужбовець. Про це передає РБК-Україна із посиланням на прес-центр ООС.

Зокрема зазначається, що збройні формування Російської Федерації та її найманці обстрілювали позиції українських підрозділів із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" відбулося три обстріли українських позицій поблизу населених пунктів Павлопіль, Красногорівка, Водяне.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" українські позиції були обстріляні двічі біля н.п. Попасна та Кримське.

"За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець отримав поранення. Від початку поточної доби обстрілів позиції Об'єднаних сил не зафіксовано", - додали в прес-центрі.

На Донбасі поранений один український військовий

Нагадаємо, минулого тижня, 28 липня російсько-окупаційні війська з великокаліберного озброєння обстріляли КПВВ "Мар'їнка".