07:06 12.04.2018

За минулу добу бойовики 38 разів обстріляли позиції ЗС України, постраждалих немає

1 хв читати
За минулу добу бойовики 38 разів обстріляли позиції ЗС України, постраждалих немає

За минулу добу незаконні збройні формування 38 разів обстріляли позиції Збройних сил України, постраждалих унаслідок обстрілів не зафіксовано, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

"За минулу добу російсько-окупаційні війська продовжували ігнорувати режим повного припинення вогню, здійснивши 38 обстрілів позицій українських захисників", - сказано у зведенні на сторінці штабу в Facebook у четвер уранці.

Зокрема, на Донецькому напрямку із заборонених Мінськими угодами 120 і 82-мм мінометів, а також з гранатометів різних систем агресор вів вогонь по українських укріпленнях поблизу Пісків і шахти Бутівка. 82-мм міномети противник застосував довкола Новотроїцького, а танкове озброєння неподалік Кам'янки.

Також з гранатометів бойовики обстріляли захисників Авдіївки, Талаківки, Мар'їнки, Водяного і Пищевика, з великокаліберних кулеметів - захисників Кам'янки, Гнутового, Опитного, Водяного, Пісків, Новотроїцького та Павлополя, а з озброєння БМП - Гнутового, Пісків, Невельського і Пищевика. Крім цього, стрілецьку зброю противник застосував по українських позиціях в районі Авдіївки, Лебединського, Кам'янки, шахти "Бутівка", Талаківки, Водяного і Гнутового, а поблизу Мар'їнки вівся снайперський вогонь.

На Луганському напрямку із заборонених 120-мм мінометів бойовики вели вогонь по українських опорних пунктах під Троїцьким, а зі стрілецької зброї обстріляли захисників Станиці Луганської.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Церемонія прощання з генеральним директором агентства "Інтерфакс-Україна" Олександром Мартиненком відбудеться в п'ятницю об 11.00 на Байковому кладовищі, з Софійської площі буде організовано виїзд автобусами

Генштаб ЗСУ: Активність російських військ зросла на сіверському, краматорському та курахівському напрямках

Столтенберг: Україна все ще може перемогти, якщо підтримка союзників надійно триватиме

Першу партію артснарядів у рамках "чеської ініціативи" буде поставлено Україні найближчими днями - прем'єр

У росіян проблеми з логістикою на харківському напрямку, більшу частину Вовчанська контролюють українські Сили оборони - ОСУВ "Хортиця"

Генштаб ЗСУ: Найгарячіша зона на карті бойових дій на середину дня - район села Новоолександрівка Донецької області

Київ надасть фінансово-кредитну підтримку малому і середньому бізнесу, зокрема, у сфері виробництва літальних апаратів - міськрада

Донори підтвердили постачання Харкову більшої частини необхідних газопоршневих установок і модульних котелень

Кабмін схвалив угоду зі США про $7,85 млрд бюджетної підтримки

Окупанти обстріляли Червону Поляну на Харківщині, постраждали троє мирних жителів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА