19:20 29.09.2018

Порошенко сподівається на початок відновлення дороги Мелітополь-Маріуполь і завершення ремонту ділянки Охтирка-Суми в 2019 році

2 хв читати
Порошенко сподівається на початок відновлення дороги Мелітополь-Маріуполь і завершення ремонту ділянки Охтирка-Суми в 2019 році

Президент України Петро Порошенко в рамках робочої поїздки в Харківську область ознайомився з результатами ремонту автомобільної дороги Р-46 Харків - Охтирка та озвучив пріоритетні напрями в ремонті автодоріг.

"Сьогодні дійсно велике свято, тому що вперше з 80-х років почали якісний, серйозний ремонт. Дорога Харків - Охтирка, 103 кілометри ... Яка вона зараз - можете подивитися. Я по ній проїхав сам", - сказав П.Порошенко під час спілкування з жителями Харківської та Сумської областей, цитує прес-служба главу держави.

Він зазначив, що пріоритет в будівництві доріг визначили глави обласних державних адміністрацій: Харківської - Юлія Світлична і Сумської - Микола Клочко. Президент також висловив сподівання, що в 2019 році буде завершено ремонт наступної ділянки цієї дороги Охтирка - Суми.

"Додатково до цього ми маємо ще кілька пріоритетів, включаючи дорогу Мелітополь - Маріуполь", - сказав П.Порошенко, висловивши при цьому надію, що "в наступному році подарунок буде - початок будівництва, відновлення дороги Мелітополь - Маріуполь".

За словами президента, кошти на будівництво і реконструкцію доріг спрямовуються не тільки за рахунок дорожнього фонду та президентського експерименту, але і в результаті децентралізації. "Це продукт спільних зусиль - центральної, місцевої влади, президента, парламенту і уряду", - додав він.

П.Порошенко особливо підкреслив, що будівництво відбувалося за прозорими тендерами і за його дорученням постійно здійснювався контроль якості виконання робіт.

"Маємо забезпечити, щоб жодна копійка не була вкрадена або віддана на "відкати". Система державних закупівель через систему ProZorro має гарантувати прозорість і демонструвати, які кроки були зроблені для боротьби з корупцією", - сказав він.

Загальна протяжність дороги в межах Харківської області від Харкова до кордону з Сумською областю становить 89,3 км.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість боїв на всій лінії фронту зросла до 73, найбільше зіткнень відбулося на покровському напрямку

Армія РФ від початку доби завдала ударів КАБами по Харкову і п'яти населених пунктах області

У Києві лімітів споживання е/е може вистачити тільки для забезпечення 76% потреб

"Укренерго" в неділю, 2 червня, введе ліміти енергоспоживання в усіх регіонах України

Олена Зеленська разом з естонською делегацією відвідали прийомну родину, для якої побудували дім

Війська РФ за день здійснили п'ять артобстрілів і три удари БПЛА по Нікопольському району, пошкоджено підприємство і ЛЕП

У Харкові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожого ракетного удару в ніч на 31 травня - Терехов

Сили оборони тримають під контролем 70% Вовчанська, у місті тривають бої - ОСУВ "Хортиця"

Окупанти нарощують темпи атак на сіверському та курахівському напрямках - Генштаб ЗСУ

Унаслідок ДТП на харківській окружній дві людини загинули, одну госпіталізовано у важкому стані - поліція

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА