20:31 03.07.2019

"Європейська солідарність" анонсує акцію біля КС, який у четвер розглядатиме скасування закону про люстрацію

2 хв читати
"Європейська солідарність" анонсує акцію біля КС, який у четвер розглядатиме скасування закону про люстрацію

Активісти партії Петра Порошенка "Європейська солідарність" мають намір 4 липня о 9:30 провести акцію протесту проти скасування закону про люстрацію біля будівлі Конституційного Суду України на вул. Жилянській у Києві.

"Партія "Європейська солідарність" категорично проти скасування люстрації, як цього прагнуть реваншисти. Ми будемо як завтра, так і надалі, захищати право українців жити у своїй державі з правом на свою історію. Тому скасування статей закону про декомунізацію ми також вважаємо неприпустимим. Наші активісти, депутати, кандидати завтра будуть під КС аби чітко заявити позицію - ми захистимо країну від реваншу проросійських сил", - йдеться в заяві партії, оприлюдненій у середу.

"Ми не здамося, доки голос українців не буде почуто! Прихильникам Януковича не місце на державних посадах", - наголосили в "Європейській солідарності".

У партії зазначають, що результатом запланованого на четвер розгляду в КС закону "Про очищення влади" може стати скасування люстрації в Україні. "Це означає, що всі чиновники Януковича, зможуть повернутися на високі державні посади... Клюєв уже збирається до України. Колись це здавалося фантастикою, але тепер і повернення самого Януковича стає все більш реальним... Варто Конституційному Суду скасувати закон "Про очищення влади", всі проросійські політики зможуть поновитися на своїх посадах", - заявляють у "Європейській солідарності".

Як повідомлялося, на 10:00 четверга біля КС раніше було анонсовано дві акції протесту проти скасування закону про люстрацію: пікет об'єднаних сил націоналістів ВО "Свобода" та акцію "Конституційний Суд, руки геть від люстрації", в якій візьмуть участь нардеп Єгор Соболєв, представники громадських організацій "Громадський люстраційний комітет" та "Автомайдан", Громадської ради з питань люстрації при Міністерстві юстиції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко везе на фронт 2 тисячі денних та нічних FPV-дронів і "Мавіків"

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

Автор законопроєкту про демографічні податки його відкликає - нардеп Железняк

Порошенко привіз техніку підрозділам ППО та військової авіації

Можлива загибель Раїсі може мати серйозні наслідки для Ірану, вважають в Інституті вивчення війни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА