08:17 14.02.2020

У китайській провінції Хубей зареєстровано 116 нових випадків смерті внаслідок коронавірусу, кількість осіб, що заразилися за добу, перевищила 4,8 тис.

1 хв читати
У китайській провінції Хубей зареєстровано 116 нових випадків смерті внаслідок коронавірусу, кількість осіб, що заразилися за добу, перевищила 4,8 тис.

В епіцентрі поширення нового типу коронавірусу китайської провінції Хубей за минулу добу зареєстровано 116 випадків летального кінця від пневмонії, яку викликає новий тип коронавірусу (COVID-19), і 4,823 тис. нових випадків зараження, повідомила місцева медична влада.

В адміністративному центрі провінції місті Ухані, звідки коронавірус почав поширюватися в грудні минулого року, померли 88 людей, виявлено 3,91 тис. нових хворих.

Загалом із грудня 2019 року в Хубеї на нову пневмонію захворіли станом на 00:00 за місцевим часом п'ятниці 51,986 тис. людей (в Ухані - 35,991).

Станом на середу смертельний результат захворювання зафіксовано в 1,31 тис. випадках (в Ухані - 1,036 тис.).

Дані включають кількість хворих, виявлених за новою методикою діагностики.

Зокрема, як повідомив Комітет охорони здоров'я провінційного уряду, до діагностичної класифікації випадків захворювання було додано "клінічний діагноз", тобто хворими без спеціального тестування визнаватимуть тих, у кого симптоми (підвищена температура тіла, лихоманка, кашель, ускладнене дихання) збігаються із симптомами нової пневмонії. На думку китайських фахівців, він дасть змогу пацієнтам "отримувати лікування на ранній стадії", що підвищує ефектність вжиття заходів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський: У нас сьогодні немає якихось потужних контактів із Китаєм, цього не хоче китайська сторона

В ОДЕСІ ЧУТИ ВИБУХ - МЕР

Від початку доби на фронті відбулося 29 бойових зіткнень, на Покровському напрямку ситуація напружена - Генштаб ЗСУ

У Дніпропетровській області знищено 1 ворожий БпЛА - ВК "Восток"

Ми запросили на Саміт миру і Ізраїль, і Палестину - Зеленський

Унаслідок обстрілів на Донеччині загинула 1 людина, поранено 6 - голова ОВА

На Харківщині внаслідок ворожих обстрілів постраждали 2 мирні мешканки - Синєгубов

Сили оборони не дають просунутися окупантам на півночі Харківської області, проте РФ може почати наступ на Золочівському напрямку

На Харківщині лісовими пожежами охоплено понад 3,9 тис. га - ДСНС

У Миколаївській області рятувальники ліквідували пожежу площею 1500 кв. м, що виникла внаслідок падіння уламків БпЛА - ДСНС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА