RU
 

Вісім осіб намагалися незаконно перетнути лінію розмежування на Донбасі

Корреспондент.net,  10 січня 2020, 18:23
0
309
Вісім осіб намагалися незаконно перетнути лінію розмежування на Донбасі
Фото: dpsu.gov.ua
Прикордонники затримали людей, які намагалися незаконно перетнути лінію розмежування

У Луганській області прикордонники зупинили два автомобілі з людьми, які намагалися незаконно перетнути лінію розмежування на Донбасі.

 
Інцидент стався на перехресті доріг Оріхове-Донецьке-Кримське-Муратове, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби у п'ятницю, 10 січня.
 
Прикордонники Лисичанського прикордонного загону зупинили два автомобілі Рeнo, якими їхали громадяни України 1985 і 1965 народження. Крім водіїв, в автомобілях перебувало ще вісім українців, жителів тимчасово непідконтрольної Голубівки (колишнього Кіровська).
 
Як заявили порушники, біля населеного пункту Трьохізбенка невідомі особи, теж мешканці ОРДЛО, переправили їх човнами через річку Сіверський Донець, де на іншому березі їх вже чекали дві машини. Потім громадяни мали намір проїхати в місто Сватове для отримання соцвиплат.
 
Зараз прикордонники встановлюють обставини правопорушення і коло всіх причетних осіб. На затриманих складено протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 204-2 КУпАП.
 
 
Нагадаємо, що раніше прикордонники перекрили канал переправлення громадян Туреччини в ЄС
 
Також повідомлялося, що на Харківщині перекрили великий канал контрабанди в РФ. Попередньо, затримані є жителями російського Бєлгорода. Орієнтовна сума контрабандного конфіскованого товару - понад 10 млн гривень.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: донбасс
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі